Noul Anderson R8 Hyper Black Edition este un supercar cu aspect sinistru

Noul Anderson R8 Hyper Black Edition este un supercar cu aspect sinistru
Am mai vazut si in trecut versiuni modificate ale magnificului Audi R8, insa cea mai noua creatie a nemtilor de la Anderson Germany pare sa ascunda un secret de-a dreptul infricosator.
Distribuie pe Facebook

Botezata Hyper Black Edition (HBE, pe scurt), ultima opera a tunerului din Dusseldorf beneficiaza de un aspect sinistru, conferit in special de caroseria finisata in nuanta... ai ghicit!, Hyper Black. Mai mult de atat, un nou kit aerodinamic realizat din fibra de carbon si-a facut aparitia la exterior, prelungirile pentru spoilere, pragurile laterale si eleronul pentru portbagaj fiind acompaniate de un set de jante pe 19 inci, ce se bucura de accente de fibra de carbon. In plus, supercarul german se lauda acum si cu blocuri optice smoked, plus geamuri fumurii, in timp ce etrierele sistemului de franare au fost vopsite intr-un portocaliu aprins, rezultatul fiind un contrast de neuitat.

Audi R8 Hyper Black Edition by Anderson Germany este un supercar cu aspect sinistru

Asa cum era de asteptat, noul Audi R8 Hyper Black Edition a suferit o serie de imbunatatiri si sub capota, acolo unde propulsorul in zece cilindri livreaza acum nu mai putin de 589 cai putere - un plus de 64 CP obtinut din ECU optimizat, filtru de aer si sistem de evacuare sport. Iar asta nu e tot. Nici macar interiorul nu a scapat neatins, viitorii clienti urmand a se bucura de o combinatie negru/portocaliu, plus o lista cu bunatati ce include printre altele si accente de piele, insertii de alcantara, cusaturi in forma de carouri sau accesorii din fibra de carbon.

Audi R8 Hyper Black Edition by Anderson Germany este un supercar cu aspect sinistru

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Audi R8 Hyper Black Edition by Anderson Germany
mai multe