Noul Audi TT de la B&B ofera intre 300 si 360 cai putere

Noul Audi TT de la B&B ofera intre 300 si 360 cai putere
  • B&B anunta un amplu pachet de tuning pentru noul Audi TT
  • Clientii au de optat intre patru niveluri diferite de putere
  • Versiune de top se lauda cu un total de 360 CP si 500 Nm
Distribuie pe Facebook

In functie de meniul pentru care optezi, acceleratia de la 0 la 100 km/h se poate realiza chiar si in 4.8 secunde. Mult mai impresionant de-atat este insa timpul necesar sprintului 0 - 200 km/h, ce a coborat de la 24.3 pana la 17.4 secunde. In plus, daca tot am inceput cu aceasta enumerare de cifre si numere, ceva ne spune ca ar fi cazul sa precizam si noua valoare din dreptul vitezei maxime: 276 kilometri pe ora.

Daca tot am aflat ce poate noua creatie a germanilor de la B&B, acum sa anuntam si modul in care au fost obtinute aceste impresionante performante. Inca de la bun inceput tinem sa mentionam ca avem de-a face cu patru pachete diferite de tuning, toate acestea destinate versiunii de baza dotate cu motorul turbo de doi litri, 230 cai putere si 370 Newton-Metri.

In prima situatie, botezata 1K si oferita in schimbul unei sume de 1.198 euro, lista cu bunatati propune o simpla optimizare a unitatii de control, acompaniata de o usoara crestere a presiunii la care lucreaza turbina. Drept urmare, valorile maxime anterior mentionate evolueaza pana la 300 CP si 420 Nm, ce corespunde unui plus de 70 cai putere si 50 Newton-Metri.

Audi TT by B&B

Audi TT by B&B

Urmatoarea pe lista, optiunea 1S include si o imbunatatire a sistemului de admisie a aerului, rezultatul final fiind sinonim atat cu un total de 310 cai putere si 435 Newton-Metri, cat si cu un pret de achizitie de 1.698 euro.

Pentru cei care au sume mai serioase de cheltuit, meniul B&B pentru posesorii noului Audi TT 2.0 TFSI continua cu tratamentul Stage 2, unde operatiunile de optimizare a unitatii de control, crestere a presiunii la care lucreaza turbina, respectiv instalare a unui sistem de evacuare colaboreaza pentru a aduce o serie de cifre si numere precum 326 CP si 450 Nm.

Cireasa de pe tort o reprezinta insa numitul Stage 3, ce are ca nota de plata o suma impresionanta, de 9.950 de euro. Ce primeste clientul in schimb? Pai, sa vedem: unitate de control optimizata, turbina modificata, plus sistem de admisie si evacuare special dezvoltate. Transformarea motorului turbo de doi litri asigura acum un total de 360 cai putere si 500 Newton-Metri, de unde si performantele anterior mentionate.

Apoi, daca inca mai ai bani de cheltuit, atunci afla ca surprizele germanilor nu se opresc aici, in oferta facandu-si loc si un radiator pentru ulei, arcuri sport sau suspensia ajustabila de tip coilover, sistem de franare dotat cu sase, respectiv patru pistonase si, nu in ultimul rand, jante pe 20 inch.

Audi TT by B&B

Audi TT by B&B

Audi TT by B&B

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Audi TT by B&B
mai multe