Noul BMW Seria 5 by Vorsteiner dezlantuie pasiunea pentru tuning

Noul BMW Seria 5 by Vorsteiner dezlantuie pasiunea pentru tuning
Sau, in alta ordine de idei, tunerul nostru preferat de peste Ocean revine cu o noua creatie capabila sa iti taie rasuflarea.
Distribuie pe Facebook

Asa cum era de asteptat, noul body kit al celor de la Vorsteiner nu este nici prea subtil, dar nici prea agresiv. Pe scurt, se apropie de perfectiune. Iar pentru a se ajunge la aceasta afirmatie, compania din Statele Unite a pregatit un pachet magic pentru noul BMW Seria 5, ce include picanterii precum spoiler fata cu design asemanator celui prezent pe performantul M3 sau spoiler spate inzestrat cu difuzor de aer. De asemenea, linia portbagajului este continuata cu succes de un eleron sculptat cu pasiune. Mai mult de atat, accentele de fibra de carbon dau o savoare speciala rezultatului final, in timp ce noul set de jante intregeste meniul botezat VMS.

Noul BMW Seria 5 by Vorsteiner amplifica pasiunea pentru tuning

Si pentru ca tot avem de-a face cu un BMW 550i, reamintim ca sedanul bavarez ascunde sub capota un motor V8 twin-turbo, de 4.4 litri, ce dezvolta undeva in jurul a 407 cai putere si 600 Nm - indeajuns pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar cinci secunde, viteza maxima fiind limitata la deja-celebrul 250 km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe