Noul BMW X5 ofera acum pana la 525 cai putere, multumita AC Schnitzer

Noul BMW X5 ofera acum pana la 525 cai putere, multumita AC Schnitzer
  • AC Schnitzer a luat la modificat noul SUV BMW X5 F15
  • Programul de tuning include numeroase bunatati vizuale
  • Clientii pot opta, de asemenea, si pentru un plus de putere
Distribuie pe Facebook

Nerabdator pana la primul contact cu noul BMW X5 M? Versiunea de inalta performanta a SUV-ului bavarez se afla deja pe drum insa, pana atunci, germanii de la AC Schnitzer au o propunere cel putin la fel de interesanta.

Multumita unei optimizari aplicate unitatii de control a motorului V8 twin-turbo de 4.4 litri, noul BMW X5 50i se poate lauda acum cu un total de pana la 525 cai putere. Din pacate, germanii de la AC Schnitzer nu au anuntat si performantele rezultate in urma acestui tratament, insa nu ar fi deloc surprinzator daca acceleratia de la 0 la 100 km/h a SUV-ului bavarez a coborat sub pragul celor cinci secunde.

BMW X5 by AC Schnitzer

Iar vestile bune nu se opresc aici. Asa cum era de asteptat, specialistii celebrei companii de tuning din Aachen au pregatit cate un plus de performanta si pentru celelalte versiuni de motorizare ale automobilului din Munchen, varianta M50d anuntand ca poate pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 430 de cai putere datorita aceleiasi optimizari aplicate unitatii de control ca si in cazul de mai sus.

BMW X5 by AC Schnitzer

Mai mult de-atat, lista cu bunatati propusa de germanii de la AC Schnitzer pentru posesorii noului BMW X5 include si numeroase imbunatatiri aerodinamice, prelungirea atasata spoilerului fata si difuzorul de aer proaspat instalat la nivelul spoilerului spate fiind cele mai reprezentative detalii in acest sens. De asemenea, meniul exterior mai cuprinde si un set de jante cu design unic si dimensiuni cuprinse intre 20 - 22 inci, oferite in compania unei suspensii sport ce coboara garda la sol cu aproximativ 30, respectiv 20 de milimetri - fata / spate.

BMW X5 by AC Schnitzer

In ceea ce priveste aspectul interior, modificarile efectuate de catre specialistii celebrei companii de tuning din Aachen au fost pastrate la un nivel minim, cockpit-ul SUV-ului bavarez fiind accesorizat doar cu o pereche de covorase speciale, insertii de aluminiu pentru pedalier si, nu in ultimul rand, cu un suport construit special pentru a gazdui cheile automobilului din Munchen.

BMW X5 by AC Schnitzer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze BMW X5 by AC Schnitzer
mai multe