Noul Brabus iBusiness 3D: Asa arata cel mai luxos Mercedes din lumea intreaga!

Noul Brabus iBusiness 3D: Asa arata cel mai luxos Mercedes din lumea intreaga!
  • Brabus dezvaluie in mod oficial cea mai noua creatie a sa, botezata iBusiness 3D
  • Proiectul de tuning al companiei germane are la baza monovolumul Mercedes Viano
  • Lista cu bunatati include numeroase modificari de ordin tehnice si estetic
Distribuie pe Facebook

Brabus continua sa ne surprinda cu proiectele sale de tuning, celebra companie de tuning facandu-ne astazi cunostinta cu ultima sa opera de arta pe patru roti.

Brabus iBusiness 3DBotezata iBusiness 3D, cea mai noua creatie a celebrei companii de tuning din Bottrop are la baza monovolumul german Mercedes Viano. Totusi, spre deosebire de versiunea standard, varianta Brabus iese in evidenta prin spoilere fata si spate restilizate, plus jante cu dimensiuni de pana la 19 inci.

Brabus iBusiness 3DDe asemenea, lista cu bunatati exterioare mai include si o pereche de LED-uri aplicata pragurilor laterale, aspectul exclusivist al noului Brabus iBusiness 3D fiind garantat si de suspensia sport ce coboara garda la sol cu aproximativ 25, respectiv 20 milimetri (fata / spate), dar si de sistem de evacuare "accesorizat" cu doua tobe de esapament.

Brabus iBusiness 3DIn tandem cu modificarile exterioare, monovolumul german a primit sub capota un motor de patru litri, pe benzina, capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 318 CP si 410 Nm. Pentru cei care au pus mana pe versiunea V6 turbodiesel, specialistii tunerului din Bottrop ofera un total de 265 CP si 500 Nm, indeajuns pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa coboare pana la pragul celor 8.7 secunde.

Brabus iBusiness 3DIar asta nu e tot. De fapt, tot ceea ce ai vazut si citit pana acum nu reprezinta mai nimic in comparatie cu ceea ce urmeaza. Nu de alta, dar noul Brabus iBusiness 3D se poate lauda si cu "cateva" imbunatatiri interioare, imbunatatiri care se observa cel mai bine in aceasta fotografie.

Brabus iBusiness 3DIntr-o alta ordine de idei, impresionanta creatie a celebrei companii germane de tuning se mai poate lauda, pe langa monitorul 3D LED Sony din dreapta imaginii - care vine la pachet cu o diagonala de 40 inci si impreuna cu player Blu-ray de la Samsung, si cu o pereche de fotolii similare celor regasite in echiparea limuzinelor Maybach.

Brabus iBusiness 3DDesi suntem mai mult ca siguri ca detaliile enumerate mai sus te-au convins pe deplin, tinem sa precizam ca noul Brabus iBusiness 3D mai beneficiaza si de alte modificari interioare remarcabile, precum wi-fi, o varietate bogata de produse Apple, sistem audio marca Bang&Olufsen si chiar un mini-bar iluminat, frigider sau... Nespresso de ultima generatie.

Brabus iBusiness 3DDesi izolati de ocupantii locurilor spate, multumita unui "zid" despartitor realizat din sticla, soferul si pasagerul din dreapta sa se vor bucura si ei de un tratament special, ce propune printre altele si insertii de piele fina in doua culori servite in compania unor accente de lemn masiv.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (41) Poze Brabus iBusiness 3D
mai multe