Noul E-Class trece si pe la Lumma Design

Noul E-Class trece si pe la Lumma Design
Un nou tuner se arunca astazi in batalia pentru clientii noului Mercedes E-Class. Un tuner ce ne-a obisnuit mai mult cu BMW-uri. In cazul in care nu v-ati dat seama depre cine vorbim, atunci va spunem noi: Lumma Design.
Distribuie pe Facebook
Compania germana a lasat deoparte BMW-urile (cel putin de aceasta data) si ne prezinta un Mercedes E-Class complet modificat. Exteriorul este primul care a cazut victima tunerului si vine "imbracat" intr-un nou body kit format din spoiler fata cu LED-uri integrate, praguri laterale, prize de aer pentru aripile fata, spoiler spate cu difuzor si eleron. Alte detalii includ un sistem de evacuare cu patru tobe de esapament, o suspensie mai joasa cu 25 mm si jante Racing Edition pe 20 inci plus pneuri Michelin 245/30-20, respectiv 285/25-20. De asemenea, si interiorul a fost "atins", pedalele din aluminiu, covorasele, pragurile inscriptionale Lumma si vitezometrul gradat pana la 300 km/h reprezentand modificarile aduse de catre germani.

De cealalalta parte, adica a performantelor, Lumma vine cu un "V-Max" ce duce E500-le in 450 cai putere si 550 Nm. Pentru proprietarii de "diesel-uri", compania ofera un "D-Box" ce creste puterea motorizarilor cu aproximativ 20%. Acestora li se alatura si un "GPM-Powermodul", responsabil cu o raspundere mai buna a pedalei de acceleratie.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Mercedes E-Class by Lumma Design
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 August 2009