Noul Ferrari 458 Speciale se lauda cu 622 CP, multumita Novitec Rosso

Noul Ferrari 458 Speciale se lauda cu 622 CP, multumita Novitec Rosso
  • Novitec Rosso modifica noul Ferrari 458 Speciale
  • Pachetul de tuning include un plus modest de putere
  • Clientii pot opta, de asemenea, si pentru noi jante
Distribuie pe Facebook

Ofera 135 cai putere per litru si poate urca pana la 9.000 de rotatii per minut. Dar asta nu inseamna insa ca nu poate fi imbunatatit...

Noul Ferrari 458 Speciale, caci despre el este vorba, a debutat in toamna anului trecut, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Versiunea de top a supercarului cu motor central din Maranello a starnit numaidecat interesul industriei auto, automobilul italian de inalta performanta impresionand in special prin propulsorul sau V8 ascuns sub capota, care ofera o valoare record de 135 cai putere per litru.

Apoi, ar mai fi si acceleratia de la 0 la 100 km/h, ce se realizeaza in doar 3.1 secunde, dar si elementele aerodinamice active, toate aceste detalii transformand noul Ferrari 458 Speciale intr-o adevarata stea a lumii supercarurilor.

Cu toate ca se afla insa extrem de aproape de perfectiune, si automobilul de inalta performanta din Maranello poate fi imbunatatit. Sau, cel putin, asta vor sa ne demonstreze specialistii companiei germane de tuning Novitec Rosso, care au pregatit o optimizare a unitatii de control, plus alte cateva mici modificari.

Ferrari 458 Speciale by Novitec Rosso

Ferrari 458 Speciale by Novitec Rosso

Drept urmare, noul Ferrari 458 Speciale se poate lauda acum cu un total de 622 cai putere, surplusul de 17 CP fiind asteptat sa "afecteze" mai degraba acceleratia de la 0 la 200 km/h, care se realizeaza in mod normal in aproximativ 9.1 secunde, decat timpul 0 - 100 km/h. Din pacate, nu stim inca impactul asupra vitezei maxime, insa stim ca tinuta de drum a fost imbunatatita odata cu coborarea garzii la sol.

De asemenea, tot schimbat in bine este si aspectul exterior, aceasta situatie datorandu-se atat blocurilor optice cu tenta fumurie, cat si jantelor cu design in cinci spite, finisate intr-o combinatie contrastanta de galben si negru.

Lista cu modificari se opreste aici, insa va programul de tuning pregatit de Novitec Rosso pentru noul Ferrari 458 Speciale va oferi pe viitor si alte optiuni. Nu de alta, dar poate cineva simte sa care dupa el, pe langa propulsorul V8 din dotare, si doua compresoare mecanice...

Ferrari 458 Speciale by Novitec Rosso

Ferrari 458 Speciale by Novitec RossoFerrari 458 Speciale by Novitec Rosso

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Ferrari 458 Speciale by Novitec Rosso
mai multe