Noul G-Power Typhoon S este un demonic X6 M de 725 CP!

Noul G-Power Typhoon S este un demonic X6 M de 725 CP!
Imbracat intr-o nuanta aprinsa de rosu, capabila sa atraga toate privirile asupra sa, recent-lansatul G-Power Typhoon S creeaza un impact nimicitor asupra celorlalte SUV-uri de pe planeta, multumita celor 725 cai putere si unui wide-body kit vulgar cu care se lauda.
Distribuie pe Facebook
La inceput, a fost BMW X6 M. Un SUV cu motor V8 twin turbo, de 4.4 litri, capabil sa livreze celui aflat la volan nu mai putin de 555 cai putere. Mai mult decat un Porsche Cayenne Turbo S. Mai mult decat oricare alt SUV de serie de pe planeta. In concluzie, acceleratia de la 0 la 100 km/h in numai 4.7 secunde nu ar trebui sa mai mire pe nimeni. Dar ce se intampla atunci cand cel mai puternic si cel mai rapid SUV de serie din lume face cunostinta cu cea mai sarita-de-pe-fix companie de tuning de pe planeta? Rezulta una-doua editii introductive, dupa care dam nas-in-nas cu o adevarata bestie pe patru roti. O bestie pe numele ei G-Power Typhoon S. Este foarte adevarat, cu un astfel de tratament se poate lauda si impresionantul BMW X5 M, insa momentul de glorie ii revine acum excentricului X6 M.

Noul G-Power Typhoon S este un demonic X6 M de 725 CP!

Drept urmare, modelul bavarez a fost injectat sub capota cu un surplus considerabil de putere, provenit dintr-o unitate de control optimizata, careia i s-au alaturat o noua admisie, un nou sistem de evacuare, noi serpisori si alte mici ajustari. Cifrele? Ei bine, acesta pare un capitol sensibil pentru impunatorul G-Power Typhoon S. Avem nu mai putin de 725 cai putere, acompaniati de aproape 900 Nm (890 Nm, mai exact). De asemenea, avem 4.2 secunde pentru acceleratia de la 0 la 100 km/h, in timp ce viteza maxima depaseste bariera celor 300 km/h. Iar daca aceste cifre nu sunt indeajuns, compania germana ne ofera si pretul acestei cresteri de putere - nu mai putin de 13.526 euro.

Noul G-Power Typhoon S este un demonic X6 M de 725 CP!

Runda a doua ne aduce fata in fata cu modificarile operate asupra exteriorului, care iti vor scoate din buzunar alti aproape 16.000 euro. Pentru ca, nu-i asa, un BMW X6 M nu poate fi considerat un adevarat G-Power Typhoon S pana ce nu este inzestrat si cu vulgarul wide-body kit (pret de pornire: 6.990 euro), respectiv cu jantele Silversone RS pe 23 inci (8.865 euro; jantele vin la pachet cu pneuri Michelin pe 315/25 ZR 23). La final, un set de arcuri sport coboara garda la sol cu aproximativ 30 milimetri, viitorii clienti putand si pentru un interior imbracat intr-o combinatie piele/alcantara.

Noul G-Power Typhoon S este un demonic X6 M de 725 CP!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze G-Power Typhoon S
mai multe