Noul Kahn Design HSE 400-LE mizeaza pe sportivitate la exterior si lux la interior

Noul Kahn Design HSE 400-LE mizeaza pe sportivitate la exterior si lux la interior
  • Cel mai nou pachet de tuning destinat ultimului Range Rover Sport vine de la Kahn Design
  • Oferta companiei britanice vizeaza atat exteriorul, cat si interiorul SUV-ului din Gaydon
  • Pretul masinii se ridica la 82.875 lire sterline si include costul unui Range Rover Sport
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua creatie a britanicilor de la Kahn Design porneste de la ultimul Range Rover Sport si continua pana in punctul in care reuseste sa atinga echilibrul perfect intre lux si sportivitate.

Dupa zeci de Evoque-uri si Defender-uri redesenate in fel si chip, britanicii de la Kahn Design s-au pus pe modificat si ultima generatie a (mult mai) popularului Range Rover Sport.

Imbunatatirile operate de specialistii celebrei companii de tuning din Bradford vizeaza atat exteriorul, cat si interiorul SUV-ului din Gaydon, cele doua departamente beneficiind insa de tratamente complet diferite.

Altfel spus, exteriorul noului Kahn Design HSE 400-LE ne intampina printr-un plus vizibil de agresivitate, liniile si formele caroseriei fiind acum acompaniate inclusiv de prize (de aer) aditionale si jante cu dimensiuni generoase, de 23 inch.

Range Rover Sport by Kahn Design

Range Rover Sport by Kahn Design

Tot in cadrul acestui capitol avem de trecut in revista si restilizarile aduse spoilerelor fata / spate, lista cu bunatati incheindu-se in cele din urma cu combinatia contrastanta de rosu si negru.

In ceea ce priveste interiorul, luxul a castigat aici batalia pe care a dus-o cu sportivitatea, cusaturile contrastante si pielea impletita asemeni unei bratari de ceas fiind cele mai reprezentative detalii in acest sens.

Despre modificarile aduse partii tehnice nu avem inca nici un fel de informatie, insa este bine de stiut ca noul Kahn Design HSE 400-LE are la baza versiunea Range Rover Sport 3.0 SDV6 Diesel.

Intr-un final, despre acelasi proiect de tuning al companiei britanice mai putem spune, de asemenea, si ca este disponibil la vanzare in schimbul unei sume de 82.875 lire sterline - suma care, bineinteles, include si costul popularului SUV din Gaydon.

Range Rover Sport by Kahn Design

Range Rover Sport by Kahn Design

Range Rover Sport by Kahn Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Range Rover Sport by Kahn Design
mai multe