Noul LUMMA CLR 558 GT iti provoaca inima sa bata mai tare

Noul LUMMA CLR 558 GT iti provoaca inima sa bata mai tare
Atunci cand vine vorba de creatiile celor de la Lumma Design, intotdeauna vei simti un fior pe sira spinarii instalat din cauza liniilor vulgare si formelor brutale. Ba chiar mai mult de atat, noul LUMMA CLR 558 GT iti va provoca inima sa bata mai tare ca niciodata!
Distribuie pe Facebook

Pornind de la banalul Porsche Cayenne Diesel, germanii de la Lumma Design au indesat sub capota alti 36 cai putere si 80 Nm, in timp ce exteriorul a fost luat cu asalt de o sumedenie de componente vulgare, greu de trecut cu vederea. Asadar, avem sub capota un 3.0 TDI de 276 cai putere si 630 Nm, livrat la pachet cu un exterior desenat intr-un stil mai mult decat vulgar.

Noul LUMMA CLR 558 GT iti face inima sa bata mai repede

Spre exemplu, partea frontala se va remarca printr-un nou spoiler ce se bucura de numeroase prize de aer, proiectoare si LED-uri, in timp ce partea din spate se lauda cu al sau spoiler cu difuzor urias, ce incorporeaza cele trei tobe de esapamanent ale evacuarii, montate intr-un stil pur italian. Iar daca cele precizate pana acum nu-ti induc starea de teama dorita de cei de la Lumma Design, noul CLR 558 GT este gata sa te asalteze cu ale sale extensii masive pentru aripi, ce ascund un set de jante pe 22 inci si pneuri 295/30 pe fata, respectiv 335/25 pe spate. Pragurile laterale, eleronul pentru plafon si suspensia mai joasa cu pana la 40 mm pun capat listei cu modificari exterioare, interiorul laudandu-se la randul sau cu accesorii precum piele in doua culori, accente de Alcantara, cusaturi in forma de carouri, pedale din aluminiu si nu numai.

Noul LUMMA CLR 558 GT iti face inima sa bata mai repede

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze LUMMA CLR 558 GT
mai multe