Noul LUMMA CLR X6R e un BMW X6 dopat cu poliuretan si cai putere

Noul LUMMA CLR X6R e un BMW X6 dopat cu poliuretan si cai putere
  • Cel mai nou pachet aerodinamic destinat BMW-ului X6 vine de la Lumma Design
  • Tunerul german ofera inclusiv numeroase imbunatatiri de ordin tehnic si mecanic
  • Pretul modificarilor operate in cazul de fata ramane o mare necunoscuta
Distribuie pe Facebook

Pentru ca, vorba aceea, un BMW X6 stock nu este indeajuns de... diferit pentru a atrage privirile tuturor celor din jur.

Se spune ca gusturile nu se discuta, insa atunci cand vine vorba despre modelul BMW X6... toata lumea pare sa se fi pus de acord: SAC-ul bavarezilor nu este nici pe departe cel mai atragator automobil al planetei.

Daca vrei totusi sa dai si mai rau cu bata-n balta decat au facut-o designerii companiei din Munchen, atunci pachetul aerodinamic pregatit de specialistii Lumma Design trebuie trecut neaparat pe lista cu prezente sau viitoare achizitii.

Noul BMW X6 by Lumma Design

Noul BMW X6 by Lumma DesignNoul BMW X6 by Lumma DesignNoul BMW X6 by Lumma Design

Odata bifat, tratamentul cu pricina va schimba complet exteriorul BMW-ului X6, SAC-ul bavarezilor iesind acum in evidenta printr-un aspect cat mai apropiat de limita vulgaritatii. Iar motivele sunt lesne de inteles...

Avem prize uriase la nivelul spoilerul fata, avem o capota ventilata a motorului, avem chiar si extensii proeminente pentru aripile laterale - extensii ce cresc cu cateva zeci bune de milimetri latimea totala a creatiei din Munchen.

Iar tuningul nu se opreste aici, pachetul aerodinamic pregatit de specialistii Lumma Design aducand si alte surprize, precum difuzorul posterior masiv, sistemul de evacuare cu patru tobe de esapament sau jantele de dimensiuni mai mult decat generoase.

Fotografiile interioare lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa este bine de stiut ca posesorii noului BMW X6 vor putea opta din acest punct de vedere atat pentru insertii de piele si / sau alcantara, cat si pentru accente de lemn si / sau carbon.

La final, inainte de a reveni pe mainile fericitului sau proprietar, SAC-ul bavarezilor este trecut si printr-un proces de crestere a puterii - de la 450 la 555 CP, respectiv reducere a garzii la sol (aproximativ 40 de milimetri).

Informatiile referitoare la pretul modificarilor operate de specialistii Lumma Design lipsesc cu desavarsire pentru moment.

Noul BMW X6 by Lumma Design

Noul BMW X6 by Lumma Design

Noul BMW X6 by Lumma Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Noul BMW X6 by Lumma Design
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 13 Iulie 2015