Noul Mercedes S600 by Speedriven pare sleeper-ul perfect!

Noul Mercedes S600 by Speedriven pare sleeper-ul perfect!
Iar daca asta nu te-a convins sa optezi pentru asa ceva, afla ca noul Mercedes S600 by Speedriven si ai sai aproape 700 cai putere sunt gata sa inlocuiasca zborurile cu avionul, in timp ce tabaceste fundurile supercarurilor pe orice autostrada care ii iese in cale...
Distribuie pe Facebook

Intregul kit, al carui pret se apropie periculos de mult de bariera celor noua mii dolari, aduce cu sine nu mai putin de 695 cai putere, acompaniati de un cuplu ridicol, de aproximativ 1.140 Nm. Performantele raman momentan un mister, insa tunerul american ne informeaza ca a indopat uriasul V12 biturbo de 5.5 litri cu intercoolere water-to-air, admisii "scorpion", filtre conice K&N si, bineinteles, o unitate de control optimizata pentru ca noile componente sa lucreze in deplina armonie. Mai mult de atat, transmisia a fost upgradata si promite o schimbare mai violenta a treptelor in modul Sport.

Noul Mercedes S600 by Speedriven pare sleeper-ul perfect!

Senzatia oferita de noul Mercedes S600 by Speedriven ar trebui sa fie asemanatoare unui zbor First Class, insa nimeni nu poate garanta acest lucru fara prezenta unor stewardese la bordul avionului limuzinei germane.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes S600 by Speedriven
mai multe