Noul Mercedes SL65 AMG by Inden Design este un Black Series fara-de-acoperis

Inca din anul 2008, germanii de la Mercedes ofera doritorilor de senzatii extreme o adevarata masinarie de torturat pneuri, o arma de distrugere in masa cunoscuta sub numele de SL65 AMG Black Series. Lista cu ingrediente a modelului suprem din Affalterbach include picanterii precum un urias V12 biturbo de 670 CP si 1.000 Nm, acompaniat de aparitia unui wide-body kit vulgar si a unui program de reducere a greutatii, cel din urma factor ducand insa la disparitia acoperisului retractabil.
Distribuie pe Facebook
Multumita germanilor de la Inden Design, acum poti avea toate bunatatile enumare mai sus intr-un singur pachet! Singurele substante de care ai nevoie sunt un Mercedes SL65 AMG si un portofel destul de generos, iar programul de magie poate incepe.

Primul pas? Efectuarea unor imbunatatiri minore sub capota, care ofera insa un rezultat major. Pe scurt, asta se traduce prin optimizarea unitatii de control si aparitia unui sistem de evacuare ultra-performant, modificari ce urca puterea deja-potentului motor V12 biturbo de 6.0 litri pana la pragul a nu mai putin de 680 cai putere. Mai mult de atat, nelipsita limitare de viteza a fost inlaturata iar atingerea celor 300 km/h pare o nimica toata.

Noul Mercedes SL65 AMG by Inden Design este un Black Series fara-de-acoperis

Dar asta nu e tot. Pentru un aspect exterior pe masura, exteriorul impresionantului Mercedes SL65 AMG a avut parte de atingerea Black Series. Drept urmare, intreaga suflare se va opri la aparitia acestui roadster nu-tocmai-subtil, privirile din jur urmand a fi cucerite de prezenta unui wide-body kit vulgar, compus din spoiler fata cu prize de aer de dimensiuni generoase, praguri laterale ultra-late, spoiler spate cu difuzor (urias) inclus si, nu in ultimul rand, din eleron pentru portbagaj. Nota finala este data de atragatoarele extensii pentru aripi, elemente care ascund jante pe 20 inci incaltate cu pneuri ce masoara 265/30 pe fata, respectiv 325/25 pe spate.

Noul Mercedes SL65 AMG by Inden Design este un Black Series fara-de-acoperis

De asemenea o suspensie mai joasa cu pana la 45 milimetri nu lipseste, in timp ce interiorul a fost decorat cu accente de Alcantara.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Mercedes SL65 AMG by Inden Design - Galerie Foto
mai multe