Noul Mercedes SL65 AMG by MR Car Design redefineste cuvantul ridicol!

Noul Mercedes SL65 AMG by MR Car Design redefineste cuvantul ridicol!
Esti in cautarea unor cifre ridicole? Noi le-avem pe toate! Insa ai face bine sa le consumi cu atentie. Nu de alta, dar poti suferi un puternic atat de cord intr-o clipita.
Distribuie pe Facebook
Germanii de la MR Car Design tocmai au dezvaluit intregii lumi ultima lor creatie, un Mercedes SL65 AMG capabil sa livreze o portie serioasa de cifre astronomice. Ba mai mult de atat, i-au spus Shining Star - probabil ca roadsterul german este la fel de rapid ca o stea cazatoare. Numerele finale ar putea soca si un devorator inrait de supercaruri, uriasul motor V12 biturbo de 6.0 litri sosind acum la pachet cu nu mai putin de 692 cai putere si 1.111 Nm (de la 612 cai putere si 1.001 Nm). Suna bine, nu-i asa?

Noul Mercedes SL65 AMG by MR Car Design redefineste cuvantul Astronomic!

Atunci pregateste-te de runda a doua. Pentru ca asta nu e tot. Aceiasi germani de la MR Car Design au inzestrat extremul Mercedes SL65 AMG si cu o suspensie mai joasa cu aproximativ 30 milimetri, in timp ce noul sistem de evacuare se va ocupa de redarea unui sunet cu adevarat rasunator, ba chiar vulgar pe alaturi. Un alt motiv de bucurie este inlaturarea imediata a limitatorului de viteza, roadsterul din Stuttgart (via Affalterbach) fiind acum capabil sa depaseasca bariera celor 300 km/h. Sau sa atraga sute de priviri asupra sa, atunci cand sta pe loc. Pentru ca are cu ce - capota motor Kicherer, spoilere fata/spate redesenate si, piesa de rezistenta, jante Carlsson pe 20 inci.

Noul Mercedes SL65 AMG by MR Car Design redefineste cuvantul Astronomic!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Mercedes SL65 AMG by MR Car Design
mai multe