Noul MTM S3 Cabrio iti va scoate din buzunar aproximativ 100.000 de dolari

Noul MTM S3 Cabrio iti va scoate din buzunar aproximativ 100.000 de dolari
  • MTM modifica noul Audi S3 Cabriolet pentru Salonul Auto de la Geneva
  • Pachetul cu imbunatatiri propune inclusiv un total de 426 CP si 530 Nm
  • Clientii pot opta si pentru alte upgrade-uri, atat tehnice, cat si estetice
Distribuie pe Facebook

Acum, daca merita sau nu, ramane la latitudinea fiecaruia dintre noi. Cert este ca ultima creatie a celebrei companii germane de tuning are cateva caracteristici greu de trecut cu vederea.

Dar sa o luam cu inceputul. Lansat pe piata in cursul anului trecut, noul Audi S3 Cabriolet ofera in schimbul unei sume minime de 49.000 de euro un propulsor turbo de doi litri si 300 cai putere.

Lista cu echipamente standard continua cu transmisia S tronic in sase rapoarte si sistemul de tractiune integrala quattro, performantele rezultate fiind astfel dintre cele mai impresionante.

In cazul in care cele numai 5.4 secunde necesare realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h, respectiv cei 250 kilometri pe ora din dreptul vitezei maxime nu te satisfac insa pe deplin, ei bine...

Audi S3 Cabriolet by MTM

Audi S3 Cabriolet by MTM

... germanii de la MTM au solutia. O solutie destul de costisitoare ce-i drept, celebra companie de tuning din Wettstetten cerand 15.081 euro pentru un surplus de 126 CP si 150 Nm.

Rezultatul? Gazduind acum sub capota un total de 426 cai putere si 530 Newton-Metri, noul Audi S3 Cabriolet sprinteaza de la 0 la 100 km/h in fix 4.4 secunde. Viteza maxima? 270 km/h!

Nu, nu te obosi sa tragi linie daca merita sau nu. Si asta pentru ca pachetul de tuning propus de germanii de la MTM nu se incheie aici, ci continua cu un sistem de evacuare de 5.402 euro.

Portofelul tau inca mai poate duce? Atunci afla ca lista cu bunatati mai include si o pereche de discuri de 380 mm cu 8 pistoane pentru puntea fata (5.412 euro), plus suspensie sport de 1.149 euro.

Asta din punct de vedere tehnic. Din punct de vedere estetic, clientii noului Audi S3 Cabriolet au la dispozitie modificari de peste 13.000 de euro, ce constau in jante ultra-usoare pe 20 inch, accesorii exterioare si interioare realizate din fibra de carbon, respectiv volan si scaune fata sport imbracate in piele si decorate cu aceeasi fibra de carbon.

Audi S3 Cabriolet by MTM

Audi S3 Cabriolet by MTM

Audi S3 Cabriolet by MTM

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Audi S3 Cabriolet by MTM
mai multe