Noul Porsche Cayenne by Mansory imparte bucuria fibrei de carbon

Noul Porsche Cayenne by Mansory imparte bucuria fibrei de carbon
Te consideri un fan inrait al fibrei de carbon? La fel se declara si cei de la Mansory! In plus, divizia elvetiana a tunerului german este dispusa sa imparta aceasta bucurie cu toti posesorii noului Porsche Cayenne. Si nu numai.
Distribuie pe Facebook

Asa cum era de asteptat, cei de la Mansory s-au ocupat si de aspectul tehnic, viitorii clienti avand la dispozitie un pachet serios de modificari pentru compartimentul motor. Asadar, unitatea in opt cilindri ce propulseaza versiunea Turbo a fost inzestrata cu doua turbine uriase, admisie, o noua evacuare si un ECU optimizat, valorile maxime urcand pana la un impresionant 690 cai putere si nu mai putin de 800 Nm! Rezultatul? Porsche Cayenne accelereaza acum de la 0 la 100 km/h in doar 4.4 secunde, in timp ce viteza maxima face cunostinta cu bariera celor 300 km/h.

Noul Porsche Cayenne by Mansory imparte bucuria fibrei de carbon

Revenind insa la partea estetica, acolo unde Mansory promite sa imparta bucuria fibrei de carbon, observam ca SUV-ul german vine la pachet cu un kit aerodinamic agresiv, insotit de noi jante. De exemplu, partea frontala a suferit o operatie serioasa de marire a agresivitatii, in timp ce partea din spate se lauda cu un nou spoiler si tips-uri cu design unic. Extensiile pentru aripi ascund jante pe 22 inci (in plus, tunerul ofera jante si pe 21 sau 23 inci) si o suspensie mai joasa cu pana la 45 mm, accentele de carbon regasindu-se la nivelul capotei motorului, spoilerului fata, oglinzilor si pragurilor laterale, difuzorului spate, blocurilor optice si, nu in ultimul rand, la nivelul celor doua eleroane - ce continua linia portbagajului, respectiv a plafonului.

Noul Porsche Cayenne by Mansory imparte bucuria fibrei de carbon

De asemenea, divizia elvetiana a tunerului german nu a uitat nici de interior, accentele de carbon prezente aici fiind acompaniate de praguri iluminate, volan in trei spite, pedale din aluminiu si logo-uri Mansory.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Porsche Cayenne by Mansory - Galerie Foto
mai multe