Noul Range Rover Holland & Holland se anunta cel mai luxos SUV al planetei

Noul Range Rover Holland & Holland se anunta cel mai luxos SUV al planetei
  • Noul Range Rover by Holland & Holland ni se dezvaluie oficial
  • Specialul model va fi oferit in numai 120 de exemplare
  • Preturile pornesc de la 180.000 de lire sterline
Distribuie pe Facebook

Fanii automobilelor de lux au un nou motiv de bucurie, specialistii Land Rover SVO si Holland & Holland unindu-si recent fortele pentru a da nastere celui mai impresionant SUV vazut vreodata.

Materiale de top, scaune individuale si pusti de colectie

Range Rover by Holland & Holland

Avand la baza proaspat lansata versiune cu ampatament marit, noul Range Rover SVO by Holland & Holland se remarca la nivel de exterior printr-o nuanta speciala de verde, pusa parca si mai mult in valoare de accentele subtile de crom, ce se intind de-a lungul si de-a latul intregii caroserii.

Principalele imbunatatiri se regasesc insa la nivel de interior, acolo unde atat panoul de bord, cat si consola centrala, fetele usilor sau cele patru scaune individuale au fost imbracate in piele de cea mai buna calitate.

Nu lipsesc din peisaj, de asemenea, nici accentele de lemn masiv, ce au ca sursa de provenienta Franta, viitorii cumparatori fiind rasfatati, in stilul tipic oricarei creatii auto semnate Holland & Holland, si cu o pereche de pusti de colectie.

Range Rover by Holland & Holland

40 de exemplare anual, productie limitata la 120 de unitati

Iar asta nu e tot. Pentru un plus de exclusivitate, impresionantul automobil rezultat in urma colaborarii dintre cele doua mari companii britanice se mai lauda si cu o productie limitata la numai 120 de unitati, doar 40 de exemplare urmand a iesi anual de pe portile fabricii.

Clientii vor avea la dispozitie o gama variata de motorizari, atat pe benzina, cat si pe motorina, varianta de top venind la pachet alaturi de un propulsor V8 supraalimentat cu capacitate de cinci litri si 510 CP in dreptul puterii maxime.

Pentru cei interesati direct de acest aspect, noul Range Rover SVO by Holland & Holland are un pret de pornire de 180.000 de lire sterline sau, daca vrei, de aproximativ 230.000 de euro. Fiecare exemplar va dispune in standard de pachetul Executive Class, ce aduce in prima plan masute retractabile si scaune spate individuale, capabile sa se incline cu pana la 17 grade.

Range Rover by Holland & Holland

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Range Rover by Holland & Holland
mai multe