Noul SEAT Leon Cupra ofera acum pana la 420 CP, multumita PP Performance

Noul SEAT Leon Cupra ofera acum pana la 420 CP, multumita PP Performance
  • PP Performance ia la modificat noul SEAT Leon Cupra
  • Tunerul german ofera un total de pana la 420 CP si 520 Nm
  • Pachetul cu bunatati are un pe masura: 5.076 euro
Distribuie pe Facebook

Pretul modificarilor se ridica la 5.076 euro, insa satisfactiile sunt pe masura. Pana la urma urmei, hot-hatch-ul spaniol se poate lauda cu cifrele si numerele unui... BMW M4 Coupe la un cost mult mai mic.

Daca exista vreun aspect de care sa te plangi la noul SEAT Leon Cupra, ei bine... acela nu are - cu siguranta!, nici un fel de legatura cu valorile maxime din cadrul fisei cu specificatii tehnice.

Pentru cei care viseaza totusi la ceva mai mult de 280 cai putere si 350 Newton-Metri, specialistii PP Performance au solutia perfecta. Asta daca, bineinteles, esti dispus sa achiti suma de 5.076 euro.

SEAT Leon Cupra by

O suma ce aduce sub capota hot-hatch-ului spaniol cifrele si numerele unui... BMW M4 Coupe, unitatea turbo de doi litri prezenta la datorie livrand acum puntii fata aproximativ 420 CP si 520 Nm.

Drept urmare, faptul ca timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h a coborat pana la 4.98 secunde nu ar trebui sa reprezinte chiar o surpriza majora. Lucru valabil, de altfel, si pentru viteza maxima de 292 km/h.

Care este secretul din spatele acestor performante absolut impresionante? Nici mai mult decat o simpla unitate de control optimizata si oferita la pachet alaturi de alte cateva "mici" bunatati - precum un intercooler supradimensionat sau o evacuare sport, fara catalizatoare.

Pentru ca modificarile propuse de specialistii PP Performance tuturor celor ce au pus mana pe un exemplar al noului SEAT Leon Cupra se opresc pentru moment aici, tinem sa reamintim ca ultima generatie a hot-hatch-ului spaniol porneste de la 31.430 de euro.

In versiunea de baza 265, ca sa fim corecti. Cei care vor in schimb sa se bucure de serviciile variantei de top, comercializata sub de numirea 280, vor avea de scos din buzunare un surplus de 1.300 de euro, insa diferenta de bani merita pe deplin. Mai ales dupa ce se va bifa si transmisie DSG disponibil in mod optional, pentru suma de 1.700 de euro.

SEAT Leon Cupra by

SEAT Leon Cupra by

Distribuie pe Facebook
mai multe