Noul VATH V63RS este un Mercedes CLS de 660 cai putere!

Noul VATH V63RS este un Mercedes CLS de 660 cai putere!
In cazul in care esti unul dintre aceia care sugereaza ca recent-lansatul Mercedes CLS63 AMG are nevoie de ceva mai multa putere, atunci afla ca avem o veste absolut extraordinara. Si nu doar pentru tine.
Distribuie pe Facebook
Propulsata de un nou-si-potent V8 twin-turbo de 5.5 litri, ce livreaza celui aflat la volan pana la 557 cai putere si 800 Nm, ultima generatie a super-coupe-ului Mercedes CLS63 AMG nu este chiar genul de masina cu care ai vrea sa te intalnesti la semafor. In alta ordine de idei, creatia constructorului din Stuttgart se lauda cu o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 4.3 secunde, in timp ce viteza maxima promite sa urce pana la pragul celor 300 km/h atunci cand se opteaza pentru pachetul AMG Driver.

Noul VATH V63RS este un Mercedes CLS de 660 cai putere!

Impresionant, nu-i asa? Ei bine, nu si pentru cei de la VATH. Specializata in orice creatie inzestrata cu logo-ul Mercedes, compania germana de tuning a luat la modificat recent-lansatul CLS63 AMG si i-a dat mai mai multa putere ca niciodata. Rezultatul final poarta denumirea V63RS si se traduce prin aparitia unei noi unitati de control, a unui nou sistem de evacuare si a altor mici ajustari in compartimentul motor. Pe scurt, asta inseamna ca V8-ul twin turbo de 5.5 litri produce acum nu mai putin de 660 cai putere si un astronomic 990 Nm!

Noul VATH V63RS este un Mercedes CLS de 660 cai putere!

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h coboara sub bariera celor patru secunde, in timp ce acceleratia de la 0 la 200 km/h se realizeaza in doar 12 secunde. Vestile bune nu se opresc aici, ci continua cu viteza maxima de aproximativ 325 km/h. Performantele impresionante cer insa si un pret pe masura, pretul pachetului Vath V63RS invartindu-se in jurul sumei de 12.800 euro.

Noul VATH V63RS este un Mercedes CLS de 660 cai putere!

Pentru cei care vor mai mult de atat, celebra companie germana de tuning a pregatit si o lista cu imbunatatiri stilistice, ce include prelungire pentru spoilerul fata, difuzor pentru spoilerul spate, respectiv eleron pentru portbagaj - toate componentele sunt realizate din fibra de carbon. De asemenea, viitorii clienti au la dispozitie si un set de jante pe 20 inci, modificare ce poate fi combinata cu o suspensie mai joasa si un sistem performant de franare.

Noul VATH V63RS este un Mercedes CLS de 660 cai putere! Noul VATH V63RS este un Mercedes CLS de 660 cai putere!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mercedes CLS63 AMG by VATH
mai multe