Novitec face echipa cu Vossen Wheels pentru Aventador SV

Novitec face echipa cu Vossen Wheels pentru Aventador SV
  • De la Novitec vine primul pachet de tuning pentru noul Lamborghini Aventador SV
  • Propunerea companiei germane vizeaza atat partea tehnica, cat si cea estetica a supercarului italian
  • Lista cu bunatati include elemente aerodinamice, jante cu prindere centrala si chip tuning
Distribuie pe Facebook

La putin timp dupa ce au scos pe piata pachetele de tuning pentru Rolls-Royce si Ferrari, nemtii de la Novitec se intorc cu inca un proiect exotic, Lamborghini Aventador SV, si un partener pe masura, Vossen Wheels.

Probabil veti spune ca Aventadorul SV nu avea nevoie de un pachet de tuning pentru ca oricum era deja extrem, dar... daca se poate, de ce nu? Asta o fi fost si filosofia celor de la Novitec, care au luat SV-ul si l-au aranjat putin.

Impreuna cu cei de la Vossen, tunerul german a convenit sa pastreze jantele cu prindere centrala, si sa le faca negre, la fel ca si etrierele de frana. Modificarile aduse supercar-ului italian nu sunt grotesti, ci sunt extrem de subtile, astfel ca trebuie sa te uiti atent pentru a le vedea.

Lamborghini Aventador SV de la NovitecLamborghini Aventador SV de la Novitec

Lamborghini Aventador SV de la Novitec

Prima diferenta se observa la partea din fata a masinii, unde grila si spoilerul au suferit cateva schimbari. In lateral au aparut niste insertii negre la praguri si accesoriile specifice tunerului la prizele de aer.

Spatele Aventador-ului SV nu tradeaza caracteristicile unei masini exotice din peninsula, cu un eleron urias si un difuzor cu partea de sus galbena, respectiv partea de jos neagra.

Chiar daca nu au dat mai multe informatii despre performante, Novitec sustine ca a umblat putin si la soft-ul masinii si, desigur, nu putea sa lipseasca un sistem de evacuare adecvat.

Pretul pachetului nu a fost publicat, dar daca iti permiti un Lamborghini Aventador SV, banii cu siguranta nu sunt o problema.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Lamborghini Aventador SV de la Novitec
mai multe