Novitec Rosso 458 Italia - Un Ferrari perfect?

Novitec Rosso 458 Italia - Un Ferrari perfect?
Oamenii devin de multe ori sceptici atunci cand vine vorba de modificarea unui Ferrari, afirmand ca acest proces poate fi asociat cu actiunea de redefinire a perfectiunii. Insa in orice situatie exista loc pentru imbunatatiri. Chiar si in cazul noului Ferrari 458 Italia.
Distribuie pe Facebook

Multi dintre noi am fi tentati sa spunem ca recent-lansatul supercar din Maranello are nevoie de mai multa putere, iar germanii de la Novitec Rosso par sa fie de aceeasi parere. Asadar, este o placere sa aflam ca V8-ul de 4.5 litri ascuns bine sub capota supercarului italian a fost inzestrat cu admisie din carbon, ECU optimizat, plus un sistem de evacuare din inconel (cu 21 de kilograme mai usoara decat cea standard!) si livreaza acum celui aflat la volan nu mai putin de 609 cai putere la 9.100 rpm! In plus, cuplul a crescut si el pana la 569 Nm, in timp viteza maxima promite sa depaseasca bariera celor 330 km/h.

Novitec Rosso 458 Italia - Un Ferrari perfect?

Iar asta nu e tot. Nici un Ferrari 458 Italia nu fi trimis de catre Novitec Rosso la vanat de McLaren-uri MP4-12C pana ce nu va fi echipat si cu noul kit aerodinamic realizat din fibra de carbon - ce aduce cu sine splitter si flaps-uri pentru spoilerul fata, prize de aer aditionale, praguri laterale, difuzor spate si eleron pentru portbagaj. Nota finala este data de jantele NF3 intr-o combinatie 21/22 inci, incaltate cu pneuri ce masoara 255/30 ZR 21 pe fata, respectiv 335/25 ZR 22 pe spate. La final, un set de arcuri ce coboara garda la sol cu pana la 35 mm combinat cu un sistem ce ridica partea frontala cu aproximativ 40 mm pun punct listei cu modificari, viitorii clienti fiind insa indemnati sa opteze si pentru un interior in piele sau alcantara, decorat pe alocuri cu fibra de carbon.

Novitec Rosso 458 Italia - Un Ferrari perfect?

BONUS: O versiune mai subtila a noului Ferrari 458 Italia by Novitec Rosso poate fi admirata chiar AICI, supercarul italian aratandu-ne, de asemenea, cum se descurca in tunelul aerodinamic. Chiar in urmatorul filmulet!

Novitec Rosso 458 Italia in tunelul aerodinamic



Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Ferrari 458 Italia by Novitec Rosso
mai multe