NU, acesta nu este un Bentley, ci doar o simpla camioneta Land Rover

NU, acesta nu este un Bentley, ci doar o simpla camioneta Land Rover
  • Kahn Design prezinta noul Land Rover Defender 2.4 TDCI XS 110 Double Cab Pick-Up
  • Camioneta britanica se remarca la exterior printr-o caroserie in 2 culori si jante pe 20 inch
  • Interiorul propune o combinatie interesanta de piele, alcantara, plus cusaturi contrastante
Distribuie pe Facebook

Piele si alcantara cat vezi cu ochii, plus infinite cusaturi contrastante realizate sub forma de carouri. Ai putea jura ca te afli intr-o limuzina Bentley, insa adevarul este cu totul si cu totul diferit.

Pentru cel mai nou proiect de tuning al lor, britanicii de la Kahn Design s-au pus pe cumparat si modificat versiunea Double Cab Pick-Up a off-roader-ului Land Rover Defender.

Atat exteriorul, cat si interiorul au suferit imbunatatiri radicale, printre elementele integrate in peisaj de designerii companiei din Bradford numarandu-se inclusiv o pereche de aripi laterale proeminente.

Land Rover Defender Pick Up by Kahn Design

Land Rover Defender Pick Up by Kahn DesignLand Rover Defender Pick Up by Kahn Design

De asemenea, camioneta producatorului de automobile din Regatul Unit se mai poate lauda acum si cu o caroserie finisata in doua culori - gri Corris si negru mat, respectiv un set de jante cu anvelope in dimensiunea 275 / 55 / 20.

Suntem mai mult ca siguri ca nu ai ratat nici tenta fumurile a blocurilor optice frontale, etrierele finisate in Liquid Red sau evacuare dubla, drept pentru care parasim rapid departamentul exterior si ne concentram intreaga atentia asupra interiorului.

Un interior despre care, dupa cum precizam si cateva randuri mai sus, pare preluat direct de la un Bentley. Mai bine de-atat chiar nu stim cum am putea descrie ceea ce s-a intamplat aici.

Intr-o alta ordine de idei, avem piele si alcantara cat vezi cu ochii, proiectul Land Rover Defender Double Cab Pick-Up by Kahn Design plusand cu infinite cusaturi contrastante realizate sub forma de carouri.

Apoi, daca este sa dam crezare designerilor companiei de tuning din Bradford, volanul in trei spite duble a fost realizat special pentru off-roader-ul britanic, pedalele sunt din aluminiu, iar turometrul vine acum pe un fond rosu.

Cea mai buna chestiune cu privire la aceasta creatie? Poate fi oricand "recolorata" de cumparatorul sau, atat la exterior, cat si la interior, in functie de dorintele si preferintele acestuia.

Land Rover Defender Pick Up by Kahn Design

Land Rover Defender Pick Up by Kahn Design

Land Rover Defender Pick Up by Kahn Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Land Rover Defender Pick Up by Kahn Design
mai multe