Nu ai bani de un Lamborghini Reventon? Construieste-l singur!

Nu ai bani de un Lamborghini Reventon? Construieste-l singur!
  • Un fan Lamborghini a construit o replica a exclusivistului Reventon Roadster
  • Desi acest detaliu nu se cunoaste inca, la baza ar putea sta un model Porsche
  • Lamborghini Reventon Roadster a fost lansat in 2009, in numai 15 exemplare
Distribuie pe Facebook

In cazul in care nu-ti permiti sa arunci peste un milion de euro pe un Lamborghini Reventon Roadster, atunci apuca-te si construieste-ti de unul singur un exemplar al exclusivistului supercar italian. Intr-adevar, suna destul de greu si complicat la prima vedere, insa cineva chiar a reusit sa duca la bun sfarsit o astfel de misiune.

Desi nu stim de unde vine si nici macar ce automobil se afla la baza, trebuie sa recunoastem ca aceasta este una dintre cele mai reusite replici vazute vreodata. Nu de alta, dar sa reusesti sa copiezi cu asa mare succes liniile si formele excentrice ale excuslivistului Lamborghini Reventon Roadster poate reprezenta o adevarata provocare chiar si pentru cel mai talentat designer.

Replica Lamborghini Reventon RoadsterReplica Lamborghini Reventon Roadster

Intr-adevar, mai avem de-a face cu cateva mici scapari pe ici-colo, iar finisarile nu sunt chiar la cel mai inalt nivel, insa nici asteptarile nu ar trebui sa fie dintre cele mai mari atunci cand vine vorba de o replica, nu-i asa? In plus, spre deosebire de altele, aceaste replica se poate lauda si cu un interior pe masura, detaliile cockpitului semanand intr-o proportie de peste 60% cu ceea ce regasim la un Lamborghini Reventon.

Replica Lamborghini Reventon RoadsterReplica Lamborghini Reventon Roadster

Cum informatiile cu privire la acest subiect se opresc pentru moment aici, tinem sa reamintim ca automobilul original a fost lansat in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din 2009 si se bucura de o productie limitata la numai 15 exemplare. Asemeni versiunii Coupe, modelul Lamborghini Reventon Roadster ascunde sub capota, montat central, un propulsor V12 de 6.5 litri si 670 cai putere, viteza maxima urcand astfel pana la pragul celor 330 km/h.

Replica Lamborghini Reventon Roadster

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Replica Lamborghini Reventon Roadster
mai multe