Nu ai cum sa ignori o asemenea silueta. Daca mai adaugi in meniu si un motor V12...

Nu ai cum sa ignori o asemenea silueta. Daca mai adaugi in meniu si un motor V12...
  • Un BMW Seria 8 transformat in Alpina B12 a fost scos recent la vanzare
  • Respectivul automobil are un motor V12 de 5.7 litri si numai 69.000 kilometri la bord
  • Suma pe care viitorul client o va plati ramane un mare mister pentru moment
Distribuie pe Facebook

... atunci ai reusit sa descoperi formula castigatoare din spatele acestui BMW Seria 8 transformat in Alpina B12. Sa intruchipeze el oare Grand Tourer-ul perfect?

Cum o astfel de discutie ar putea dura la nesfarsit, mergem imediat mai departe si continuam prezentarea super-coupe-ului bavarez cu un detaliu cheie: respectivul exemplar a fost scos recent la vanzare.

Din pacate, pretul cerut de proprietarul acestui BMW Seria 8 transformat in Alpina B12 ramane un mare mister pentru moment, anuntul dezvaluind in schimb ca el a parcurs pana in prezent undeva in jurul a 69.000 de kilometri.

Nu-i rau deloc pentru un automobil fabricat acum mai bine de doua decenii, care a trecut intre timp si printr-o restaurare completa - inclusiv motorul V12 anterior mentionat fiind reconditionat.

Alpina B12 de vanzare

Alpina B12 de vanzare

Si daca tot am ajuns sa discutam despre propulsia respectivului exemplar scos recent la vanzare, atunci trebuie neaparat sa spune ca avem de-a face cu versiunea de 5.7 litri. Exact, cea care ascunde sub capota un total de 416 CP.

Asa se face ca fisa tehnica se lauda atat cu o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 5.8 secunde, cat si cu o viteza maxima de 300 de kilometri pe ora. Atentie, vorbim deste un automobil din '94!

Lasam cu aceasta ocazie in urma departamentul mecanic si ne indreptam atentia catre celui tehnic, acolo unde super-coupe-ul bavarez propune o caroserie eleganta de culoare neagra, accesorizata cu jante din aliaj de tip multispita.

Tot negrul a fost ales si pentru a finisa majoritatea suprafetelor de la nivelul interiorului, acest BMW Seria 8 transformat in Alpina B12 propunand inclusiv mai multe accente de verde sau albastru.

Alpina B12 de vanzare

Alpina B12 de vanzare

Alpina B12 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Alpina B12 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 27 Octombrie 2016