Nu degeaba i se spune Hitman. Mustang-ul asta are 1.000 de cai sub capota!

Nu degeaba i se spune Hitman. Mustang-ul asta are 1.000 de cai sub capota!
  • Americanii de la Classic Recreations prezinta proiectul Hitman
  • Este vorba despre un Mustang cu caroserie de Mach 1 din '69
  • Sub capota se regaseste o motorizare V8 twin-turbo de 1.000 CP
Distribuie pe Facebook

Intr-o lume in care numerele conteaza tot mai mult, un Mustang botezat dupa probabil cel mai eficient asasin ar trebui sa ofere o putere maxima formata din patru cifre. Bifat!

Nu te lasa pacalit de acest Mustang! Chiar daca arata ca oricare Mach 1 de la sfarsitul anilor '60, proiectul americanilor de la Classic Recreations nu mai are nicio legatura cu muscle car-ul de la care imprumuta caroseria.

O demonstreaza inclusiv motorizarea cu opt cilindri in V si doua turbine, care livreaza o putere maxima de 1.000 de cai. Destinatia: rotile spate, via o cutie manuala cu sase rapoarte.

Vesti bune vin si de la nivelul sistemului de franare, care lucreaza acum alaturi de discuri perforate si etriere cu patru pistonase (fata / spate). Suspensia este de tip coilover, iar barele stabilizatoare nu lipsesc din meniu.

In ceea ce priveste departamentul interior, ei bine... clientii se vor bucura inclusiv de aer conditionat. Plus toate acele componente necesare crearii unei instalatii audio de inalta fidelitate.

Fiind vorba despre un proiect custom, americanii de la Classic Recreations ofera respectivul Mustang si in alte culori. Poate griul te plictieste si preferi un galben ca lamaia sau, de ce nu, un rosu extrem de tipator, de exemplu.

Diferite optiuni sunt disponibile si sub capota. Poti opta oricand pentru un V8 aspirat de 345 CP, insa mai bine sari peste propunerea cu pricina. Valabil si in cazul transmisiei automate...

Ford Mustang Mach 1 Twin-Turbo

Ford Mustang Mach 1 Twin-Turbo

Ford Mustang Mach 1 Twin-Turbo

Ford Mustang Mach 1 Twin-Turbo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Ford Mustang Mach 1 Twin-Turbo
mai multe