Nu degeaba i se spune lupul in blana de oaie. Masinuta ASTA ajunge la suta mult mai repede decat iti pot inchipui

Nu degeaba i se spune lupul in blana de oaie. Masinuta ASTA ajunge la suta mult mai repede decat iti pot inchipui
  • Germanii de la B&B au pregatit un set complet de modificari pentru noul Audi S1
  • Posesorii masinutei producatorului din Ingolstadt au la dispozitie puteri maxime de pana la 380 CP
  • Meniul continua cu o suspensie mai joasa cu cativa milimetri si un set de jante pe 18 inch
Distribuie pe Facebook

Dimensiunile reduse ale caroseriei il recomanda ca fiind partenerul ideal pentru iesirile in oras, pe cand optiunile oferite la nivel de personalizare il transforma dintr-un simplu mijloc de transport intr-un mod de viata.

Indiferent insa de unghiul din care este privit, noul Audi A1 nu reprezinta nicidecum prima alegere atunci cand vine vorba de performanta. Asta doar daca nu cumva planuiesti sa optezi pentru versiunea de top S1, cu care mai apoi sa dai buzna la usa germanilor de la B&B.

Ei bine, abia atunci si dupa aproximativ 13.000 de euro cheltuiti situatia se va schimba radical, masinuta producatorului din Ingolstadt ajungand sa dezvolte nici mai mult, nici mai putin de 380 de cai putere si 540 de Newton-Metri.

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se va realiza in doar 4.5 secunde, acelasi Audi S1 de la B&B urmand a se lauda inclusiv cu o viteza maxima de peste 275 de kilometri pe ora, conform comunicatului publicat recent de oficialii celebrei companii germane de tuning.

Secretul din spatele acestei reusite consta intr-o lunga lista de modificari aplicate masinutei producatorului din Ingolstadt, printre elementele proaspat aparute in peisaj facandu-si aparitia chiar si o turbina de dimensiuni superioare.

Pentru cei care nu au nevoie de asemenea cifre si numere, germanii de la B&B pot oferi si un plus de numai 55 CP si 55 Nm, posesorii noului Audi S1 mai avand la dispozitie si pachete cu 310 cai putere si 450 Newton-Metri ori 326 CP si 475 Nm, in functie de preferintele fiecaruia.

Capitolul ce are ca subiect principal cresterea performantelor masinutei producatorului din Ingolstadt ia sfarsit odata cu mentionarea optiunii de 354 cai putere si 515 Newton-Metri, clientii putand opta totusi si pentru alt soi de modificari.

Modificari precum jantele din aliaj cu diametru de 18 inch sau arcurile sport ce coboara garda la sol cu cateva zeci de milimetri, ambele detalii mergand de minune cu reteta vizuala a noului Audi S1, ce cuprinde prize uriase de aer si patru tips-uri pentru sistemul de evacuare.

Audi S1 de la B&B

Audi S1 de la B&B

Audi S1 de la B&B

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Audi S1 de la B&B
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 27 Iunie 2016