Nu demult intrata in productie, Toyota C-HR primeste primele pachete de tuning

Nu demult intrata in productie, Toyota C-HR primeste primele pachete de tuning
  • Toyota C-HR a primit primele pachete de tuning
  • Acestea sunt semnate de japonezii de la Modellista
  • Deocamdata sunt disponibile numai pe piata din Japonia
Distribuie pe Facebook

Japonezii de la Modellista au spart gheata si au dezvoltat primele pachete de tuning pentru noua Toyota C-HR. Cu ajutorul acestora, crossover-ul nipon renunta la infatisarea de masina de familie pentru un aer mult mai sportiv.

Constructorul japonez de automobile a prezentat in premiera noul crossover compact C-HR in cadrul Salonului Auto de la Geneva din acest an. SUV-ul a ajuns deja in showroom-urile din Japonia, si este asteptat sa ajung si pe celelalte piete, inclusiv in Europa, incepand cu primele luni ale anului 2017.

Acest model a intrat inca din primele momente in atentia fanilor marcii, in mare parte multumita liniilor indraznete, iar acum se pare ca tunerii incep sa se alinieze pentru a-l modifica.

Primii pe lista sunt japonezii de la Modellista, care dupa ce au aratat ce pot face cu sportiva 86, au decis sa-si incerce norocul si cu noul crossover compact.

Primul pachet a fost denumit Boost Impulse Style si propune mai multe inserturi care ii dau noului C-HR un aer agresiv. Astfel, avem mai multe accesorii aerodinamice montate in partea frontala, o noua grila fata, o bara spate redesenata in partea de jos, si nu in ultimul rand, asa-zisele iesiri false ale sistemului de evacuare.

Cel de-al doilea pachet a fost botezat Elegant Ice Style, si asa cum ii spune numele, pastreaza aceeasi infatisare radicala, insa o rafineaza putin. Acesta pastreaza grila originala, insa adauga mai multe detalii din aluminiu la nivelul manerelor usilor, pragurilor si oglinzilor laterale, doua spoilere in partea din spate si doua iesiri ale sistemului de evacuare.

Indiferent de alegerea facuta, tunerul japonez pluseaza cu un set de jante pe 19 inch, lumini LED pentru bara fata si oglinzile laterale, dar si lumini ambientale care inconjoara diferite elemente din interior.

Pachetele de tuning dezvoltate special de cei la Modellista pentru noua Toyota C-HR pot fi deocamdata comandate numai in Japonia, insa daca va exista cerere, acestea ar putea sa-si faca aparitia si pe celalalte piete.

Distribuie pe Facebook
mai multe