Nu ducea nici inainte lipsa cailor putere, insa acum a depasit un prag extrem de important. FOTO

Nu ducea nici inainte lipsa cailor putere, insa acum a depasit un prag extrem de important. FOTO
  • Cel mai nou tuning pentru Audi SQ5 vine de la ABT Sportsline
  • Nemtii anunta un pachet de performanta cu 425 CP sub capota
  • Clientii au la dispozitie inclusiv noi jante din aliaj
Distribuie pe Facebook

Multumita nemtilor de la ABT Sportsline, versiunea de top a gamei Audi Q5 este acum aproape la fel de puternica precum un BMW M3 de ultima generatie.

Versiunea de top a gamei Audi Q5, varianta SQ5 este pusa in miscare de o motorizare V6 turbo si ascunde sub capota un total de 354 de cai putere. Suficient pentru ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa se realizeze in numai 5.4 secunde, potrivit companiei germane.

Subiectul principal al acestui material, pachetul de tuning pregatit de specialistii celebrului tuner ABT Sportsline ajuta crossover-ul marcii din Ingolstadt sa depaseasca o bariera extrem de importanta. Bariera celor 400 CP, modificarile operate sub capota fiind sinonime cu 425 de cai putere.

Audi SQ5 de la ABT Sportsline

Drept urmare, noul Audi SQ5 este acum aproape la fel de puternic precum un BMW M3 de ultima generatie. Nu stim inca daca modelul german este si la fel de rapid, valoarea cu care a scazut timpul necesar rezolvarii ecuatiei 0 - 100 km/h pe ora ramand, din pacate, un mare mister.

Putem spune, in schimb, ca specialistii celebrului tuner ABT Sportsline ofera si alte imbunatatiri pentru crossover-ul marcii din Ingolstadt. Cele mai notabile elemente - la categoria altele, bineinteles - sunt jantele din aliaj disponibile in compania unui diametru de pana la 21 de inch.

Clientii care sperau si la alte upgrade-uri importante, precum spoilere fata / spate agresiv stilizate, aripi laterale proeminente sau accente interioare din piele, carbon si alcantara mai au de asteptat. De fapt, nu exista nici un fel de certitudine ca astfel de schimbari chiar vor fi disponibile.

Asadar, revenim la oferta actuala a celebrului tuner ABT Sportsline, care include cateva cresteri de putere si pentru celelalte versiuni de motorizare ale gamei Audi Q5. Un bun exemplu in acest sens il reprezinta varianta 2.0 TDI, care a ajuns sa dezvolte 215 CP si 440 Nm in urma interventiilor suferite.

Audi SQ5 de la ABT Sportsline

Audi SQ5 de la ABT Sportsline

Audi SQ5 de la ABT Sportsline

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Audi SQ5 de la ABT Sportsline
mai multe