Nu exista BMW sau Audi care sa concureze cu asa ceva. Daca vrei limuzina suprema, ASTA e masina ta

  • Un Maybach S650 tunat complet de Brabus e de vanzare in Germania
  • Limuzina suprema de la Mercedes a primit 900 CP sub capota
  • Meniul interior cuprinde inclusiv scaune individuale si plafon instelat
Distribuie pe Facebook

Echipata cu o motorizare in 12 cilindri, creatia germanilor de la Brabus vine cu 900 de cai putere pentru momentele in care nu stii cum sa dai confortul pe viteza.

Prizele supradimensionate de la nivelul partii frontale, jantele din aliaj cu design unic, dar si evacuarea cvadrupla, toate aceste detalii transforma urmatorul Mercedes S650 Maybach intr-o aparitie greu de trecut cu vederea. Una dintre cele mai recente creatii ale germanilor de la Brabus, masina in cauza surprinde inclusiv sub capota, acolo unde un propulsor V12 de 6.3 litri dezvolta 900 de cai putere.

Asa se face ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in doar 3.7 secunde, potrivit brosurii oficiale. Viteza maxima: 350 km/h, exact ca in cazul unui Lamborghini Aventador.

Mercedes-Maybach S650 tunat de Brabus

Mercedes-Maybach S650 tunat de Brabus

Fiind insa vorba despre o limuzina de mare lux, cea mai interesanta parte cu privire la acest Mercedes S650 Maybach o reprezinta - evident - departamentul interior. Care vine inclusiv cu patru scaune individuale, reglabile (electric) in toate modurile cu putinta, plus o consola centrala ce se intinde de-a lungul intregului cockpit si gazduieste atat compartimentul refrigerator, cat si celebrele masute retractabile.

Tototadata, aceeasi creatie a germanilor de la Brabus se mai poate lauda si cu tapiterie din piele fina sau ornamente din lemn masiv. Insotite de cusaturi sub forma de carouri, bineinteles.

Iluminarea ambientala cu zeci de culori disponibile, plafonul instelat ori vitezometrul gradat pana la 400 de kilometri, ei bine... nici acestea nu lipsesc din meniu. Propunerea respectivului Mercedes S650 Maybach continua cu o suspensie pe aer, asistent pentru vederea pe timp de noapte, afisaj pe parbriz, TV tuner, instrumente de bord digitale, display-uri montate in spatele scaunelor fata etc.

Seria vestilor bune continua cu pretul de vanzare, in sensul ca cea mai recenta creatie a germanilor de la Brabus costa numai 337.960 de euro. Fata de 485.520 de euro, cat a fost de noua.

Mercedes-Maybach S650 tunat de Brabus

Mercedes-Maybach S650 tunat de Brabus

Mercedes-Maybach S650 tunat de Brabus

Mercedes-Maybach S650 tunat de Brabus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Mercedes-Maybach S650 tunat de Brabus
mai multe