Nu exista nimic mai urat ca un BMW auriu. Exceptand acest Mercedes GLE cu vopsea cameleon

Nu exista nimic mai urat ca un BMW auriu. Exceptand acest Mercedes GLE cu vopsea cameleon
  • Un rus si-a colantat Mercedes-ul GLE cu o folie care imita vopseaua cameleon
  • Tot la capitolul modificari putem include si o noua pereche de jante din aliaj
  • Rezultatul final... ei bine, sa spune ca nu va trece cu siguranta neobservat
Distribuie pe Facebook

Se spune ca "frumusetea sta in ochii privitorului", insa adevarul este ca uneori mai conteaza si educatia.

Dac-ar fi sa facem chiar in acest moment un top al celor mai urate masini vandute in prezent, ei bine... noul Mercedes GLE Coupe ar ocupa una dintre pozitiile fruntase ale clasamentului cu pricina.

Asemeni rivalului sau direct, modelul BMW X6, automobilul producatorului din Stuttgart are o mare problema cu montantii posteriori, respectiv capota portbagajului - sau, mai bine spus, cu modul in care cele doua detalii au fost creionate.

Exista insa si alte motive pentru cele afirmate in primul paragraf al materialului nostru, cazul de fata punandu-ne fata in fata cu un exemplar colantat cu o folie exterioara ce imita celebra vopsea cameleon.

Mercedes GLE Coupe cu vopsea cameleon si jante Vossen

Proprietarul rus al acestui Mercedes GLE Coupe a tinut cu tot dinadinsul sa bifeze pe lista cu modificari si un nou set de jante care, din fericire pentru toata lumea implicata - direct sau indirect, reuseste sa atraga in special prin simplitatea sa.

Despre motorizarea ce propulseaza automobilul producatorului din Stuttgart nu avem niciun fel de informatie, insa cel mai probabil avem de-a face fie cu versiunea 350 d 4MATIC, fie cu varianta 400 4MATIC.

Ambele modele propun o unitate V6 turbo de trei litri, oferita la pachet alaturi de un sistem de tractiune integrala si o cutie automata cu noua rapoarte, marile diferente inregistrandu-se la nivel de performanta si, bineinteles, eficienta.

Mercedes GLE Coupe cu vopsea cameleon si jante Vossen

Mercedes GLE Coupe cu vopsea cameleon si jante VossenMercedes GLE Coupe cu vopsea cameleon si jante VossenMercedes GLE Coupe cu vopsea cameleon si jante Vossen

Intr-o alta ordine de idei, daca versiunea 350 d 4MATIC se lauda cu un total de aproximativ 258 de cai putere si 620 de Newton-Metri, varianta 400 4MATIC se poate mandri cu circa 333 CP si 480 Nm.

Modelul diesel accelereaza apoi de la 0 la 100 km/h in sapte secunde si are o viteza maxima de 226 de kilometri pe ora, pe cand cel pe benzina propune urmatoarele valori la nivel de performanta: sase secunde si 245 km/h.

Diferente majore intampinam, bineinteles, si in dreptul consumului de carburant, acolo unde versiunea 350 d 4MATIC inainteaza o medie de 6.9 - 7.2 l la 100 km, pe cand varianta 400 4MATIC 8.7 - 9.0 l la 100 km.

Mercedes GLE Coupe cu vopsea cameleon si jante Vossen

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Mercedes GLE Coupe cu vopsea cameleon si jante Vossen
mai multe