Nu i-a convenit meniul stock, asa ca a optat pentru tuningul de la Hamann. Acum Range-ul lui arata intr-un mare fel

Nu i-a convenit meniul stock, asa ca a optat pentru tuningul de la Hamann. Acum Range-ul lui arata intr-un mare fel
  • Posesorul acestui Range Rover Sport cu volan pe dreapta a optat pentru un tuning de la Hamann
  • SUV-ul britanic iese acum in evidenta printr-un surplus vizibil de agresivitate
  • Lista cu modificari include spoilere redesenate, aripi proeminente si jante supradimensionate
Distribuie pe Facebook

Un client nemultumit de propunerea estetica a noului Range Rover Sport a cerut sprijinul companiei Hamann pentru a scapa de micile imperfectiuni ale SUV-ului britanic. Si bine a facut, modificarile operate de specialistii germani schimband complet... peisajul.

Chiar daca multi il considera SUV-ul perfect, clientul acestui Range Rover Sport cu volan pe partea dreapta s-a aratat oarecum nemultumit de propunerea estetica a modelului din Marea Britanie.

Nu a stat insa prea mult pe ganduri si a optat pentru un pachet complet de tuning de la Hamann, specialistii germani incepandu-si numarul de magie cu spoilerele agresiv stilizate intalnite acum atat la nivelul partii frontale, cat si al celei posterioare.

Tot la capitolul bunatati exterioare putem trece, de asemenea, si extensiile proeminente aplicate aripilor laterale, carora li se alatura un set de jante din aliaj cu design de tip multispita si dimensiuni generoase.

In ceea ce priveste modificarile interioare, ei bine... clientul acestui Range Rover Sport cu volan pe partea dreapta pare sa fi sarit peste ele insa, chiar si asa, tinem sa reamintim ca specialistii Hamann ofera aici diverse ornamente din piele, aluminiu sau carbon.

Sub semnul intrebarii stau si numarul cailor putere care se ascund acum sub capota, SUV-ul britanic ajuns pe mainile celebrei companii germane de tuning bucurandu-se de un V6 turbodiesel de trei litri.

Un V6 turbodiesel de trei litri care dezvolta aproximativ 306 cai putere si 700 Newton-Metri in versiunea standard, valori arhisuficiente atat pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 7.2 secunde, cat si pentru o viteza maxima de 209 kilometri pe ora.

Range Rover Sport cu kit de la Hamann

Range Rover Sport cu kit de la Hamann

Range Rover Sport cu kit de la Hamann

Distribuie pe Facebook
mai multe