Nu-i nici pasare, nu-i nici avion. E doar un SLS AMG complet modificat.

Nu-i nici pasare, nu-i nici avion. E doar un SLS AMG complet modificat.
  • Prior Design anunta un nou pachet de tuning pentru Mercedes-ul SLS AMG
  • Supercarul german se remarca prin aspect impunator, inspirat de lumea motorsportului
  • Printre modificarile operate de specialistii Prior Design regasim si un nou set de jante
Distribuie pe Facebook

Sprinteaza de la 0 la 100 km/h in numai 3.6 secunde si se duce pana la 315 kilometri pe ora. Arata mai infricosator decat o tornada de gradul 5 si suna ca un vulcan ce sta sa erupa. Asadar, te intelegem perfect de esti frustrat ca nu ai apucat sa pui mana pe un exemplar al explozivului Mercedes SLS AMG Black Series.

Asta nu inseamna insa neaparat ca nu exista rezolvare pentru problema ta. Ba din contra: tot ce trebuie sa faci este sa mergi la cumparaturi de Mercedes SLS AMG, iar apoi sa tragi o fuga pana la atelierul Prior Design. Intr-adevar, toata aceasta distractie te va costa cateva zeci mii bune de euro, dar tindem sa credem ca rezultatul final va merita pe deplin.

Cel putin din punctul de vedere al modificarilor exterior, supercarul din Affalterbach primind toate accesoriile necesare pentru a arata la fel ca o masina de curse. Adica spoilerele fata si spate agresiv stilizate, prize de aer supradimensionate, extensiile uriase pentru aripile laterale si, nu in ultimul rand, un eleron care greu poate fi trecut cu vederea.

Surprizele nu se opresc insa aici. Si totusi, tinand cont de tema aleasa de specialistii Prior Design pentru Mercedes-ul SLS AMG, nu putem spune decat ca flaps-urile frontale se integreaza de minune in peisaj - lucru valabil, de asemenea, si pentru jantele din aliaj in cinci spite duble, combinate cu o suspensie mai joasa cu cateva zeci de milimetri.

Despre anumite imbunatatiri care sa se fi petrecut la nivel de interior nu avem nici un fel de informatie, detaliile cu privire la vreun pachet tehnic lipsind si ele cu desavarsire de la orizont. Dar nu avem de ce sa ne plangem nici de oferta stock a supercarului din Affalterbach, chit ca vorbim despre versiunea standard de 571 CP sau varianta GT cu 591 CP si 650 Nm in dreptul valorilor maxime.

Nu ai de gand sa revii la Mercedes-ul SLS AMG? Atunci grabeste-te sa dai comanda de un AMG GT pana ce intreaga productie nu va fi vanduta in intregime pe urmatorii ani.

Mercedes SLS AMG by Prior Design

Mercedes SLS AMG by Prior Design

Distribuie pe Facebook
mai multe