Nu-l vrei la tine in parcare? Are jante pe 24 inch, e unic in Europa si... de vanzare.

Nu-l vrei la tine in parcare? Are jante pe 24 inch, e unic in Europa si... de vanzare.
  • Un Ford LTD Crown Victoria din '84 a fost scos recent la vanzare
  • Masina americana impresioneaza prin jantele din aliaj pe 24 inch
  • Viitorul client va avea de scos din buzunare circa 6.500 de euro
Distribuie pe Facebook

Una dintre cele mai inedite aparitii de pe Batranul Continent, urmatoarea masina vine la pachet alaturi de o nota de plata care se ridica la 6.500 de euro. Ce primeste clientul in schimbul acestei sume de bani, ei bine... urmeaza sa descoperim in randurile de mai jos.

Planuiesti achizitionarea unui nou automobil? Lista modelelor care nu depasesc 6.500 de euro este una destul de mare, insa in cazul in care vrei sa incerci ceva... cu adevarat inedit, nu exista decat o singura solutie.

Vorbim, mai exact, despre un Ford LTD Crown Victoria fabricat la mijlocul anilor '80 si echipat in prezent cu un set de jante pe 24 inch. Probabil ca actualul sau proprietar locuieste intr-o zona care se inunda des si usor.

Ford cu jante pe 24 inch

Gluma se ingroasa atunci cand arunci o privire sub capota, masina americana scoasa recent la vanzare in Olanda bucurandu-se de serviciile unui propulsor aspirat cu... opt cilindri in V si capacitate de cinci litri.

Unul care lucreaza alaturi de o cutie automata in patru rapoarte, nu neaparat pentru a impresiona cu valoarea din dreptul sprintului 0 - 100 km/h ori vitezei maxime, ci mai degraba pentru a te face la buzunare cu consumul sau.

In cazul in care te intrebai, numai 97.000 de kilometri s-a(u) incumetat sa parcurga proprietarul (sau proprietarii) acestui Ford LTD Crown Victoria in utimii 32 de ani, de la momentul fabricarii sale si pana in prezent.

Ford cu jante pe 24 inchFord cu jante pe 24 inch

Ford cu jante pe 24 inch

Tot despre masina americana se mai spune si ca nu are nicio singura urma de rugina, acelasi anunt de vanzare dezvaluind ca instalatia audio oferita in standard a fost inlocuita cu una de mare putere si inalta fidelitate.

Dupa cum precizam si anterior, cei aflati in cautarea a ceva nou si complet diferit vor avea de scos din buzunare pentru automobilul in cauza (si ale sale jante din aliaj pe 24 inch) suma de 6.500 de euro.

Ford cu jante pe 24 inch

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Ford cu jante pe 24 inch
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 5 Septembrie 2016