Nu, nu o sa ghicesti niciodata ce masina germana se ascunde sub caroseria acestui 'AC Cobra'. Pariu?

  • O companie britanica ofera un tuning inedit pentru BMW Z3
  • Este vorba despre o conversie la AC Cobra
  • Transformarea costa undeva in jurul a 2.950 de lire sterline
Distribuie pe Facebook

Un Frankenstein al lumii auto, urmatorul model poate fi chiar al tau. Pentru "doar" 6.500 de lire sterline.

Incearca sa-si joace cat mai bine rolul de AC Cobra pe care l-a primit din partea unei companii britanice, insa nu se descurca nici pe departe la fel de bine precum originalul. Deloc surprinzator daca tinem cont ca la baza se afla o masina recenta, lansata pe piata in cursul anului 1995.

Vorbim, mai precis, despre un BMW Z3 Roadster, pornit de curand in cautarea unui nou proprietar. Costa "doar" 6.500 de lire sterline dar, la fel de bine, pachetul de tuning poate fi cumparat si separat.

Pentru suma de peste doua ori mai mica, de 2.950 de lire sterline. Tratamentul oferit in schimbul acestor bani cuprinde o noua parte frontala, o noua parte posterioara, plus noi panouri laterale, portierele, montantii A, plafonul retractabil, dar si interiorul scapand complet neatinse.

De altfel, in alta parte trebuie sa caute solutii si persoanele ce sperau inclusiv la o doza extra de performanta. Trecerea de la BMW Z3 la AC Cobra este facuta de compania britanica fara cresterea puterii.

Asadar, "magia" se intampla exclusiv la nivel estetic si numai la interior. In cazul in care nu ai niciun fel de problema cu situatia prezentata, fa o programare la Classic Coachworks si incearca ceva nou.

BMW Z3 transformat in AC Cobra

BMW Z3 transformat in AC Cobra

BMW Z3 transformat in AC Cobra

BMW Z3 transformat in AC Cobra

BMW Z3 transformat in AC Cobra

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze BMW Z3 transformat in AC Cobra
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 16 Martie 2020