Nu poti sta prea mult suparat pe masinuta asta. Pare sa fie cea mai simpatica replica dintre toate

Nu poti sta prea mult suparat pe masinuta asta. Pare sa fie cea mai simpatica replica dintre toate
  • O Honda Accord a fost transformata in Bugatti Veyron in India
  • Exemplarul cu pricina ascunde sub capota un V6 de 3.5 litri
  • Replica in cauza se lauda si cu o inimoara la nivelul fetei
Distribuie pe Facebook

Un Bugatti Veyron cu o inimioara in locul faimoasei potcoave a fost surprins recent in parcarea hotelului JW Marriott din Mumbai, India. Odata ajuns pe internet, exemplarul in cauza a reusit sa starneasca numeroase simpatii cu dragalasenia sa.

Aceasta nu este nici prima si nici macar ultima replica a modelului Bugatti Veyron. Nu este, de asemenea, nici cea mai bine realizata, nici cea mai prost realizata.

Este, in schimb - cel putin din punctul nostru de vedere, cea mai amuzanta dintre cele de pana acum. Si nu din cauza proportiilor... hai sa le spunem ciudate ale caroseriei.

Nici din cauza acestora, nici din cauza combinatiei de galben, plus verde de la nivelul caroseriei, care ne duce instant cu gandul la o racoritoare limonada cu menta si miere.

Bugatti Veyron - Replica pe baza de HondaBugatti Veyron - Replica pe baza de Honda

De fapt, detaliul care ne face sa radem in hohote atunci cand privim catre aceasta replica a modelului Bugatti Veyron il reprezinta... ei bine, inimioara folosita pentru decorarea partii frontale.

Totul are un sens, in cazul in care te intrebai, exemplarul surprins recent in parcarea hotelului JW Marriott din Mumbai, India apartinandu-i lui Sant Gurmeet Ram Rahim Singh Insan, un predicator local.

Si cu toate ca nu este frumos sa radem de masina omului, nu putem trece prea repede cu vederea nici acea plasa de tantari - sau ce o fi ea, de la nivelul "capotei motorului", dar nici acea evacuare minuscula cu care se termina spatele.

Acum trecem la lucruri serioase si precizam ca la baza acestei replici a modelului Bugatti Veyron regasim o Honda Accord de generatie mai veche, astfel ca propulsia este asigurata de un motor V6 de 3.5 litri, cuplat la o transmisie automata.

Bugatti Veyron - Replica pe baza de Honda

Bugatti Veyron - Replica pe baza de Honda

Bugatti Veyron - Replica pe baza de Honda

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Bugatti Veyron - Replica pe baza de Honda
mai multe