Nu prea ii pasa de gura lumii. Si-a impodobit masina cu...cranii, rechini, colti, luminite si cate si mai cate

Nu prea ii pasa de gura lumii. Si-a impodobit masina cu...cranii, rechini, colti, luminite si cate si mai cate
  • Si-a impodobit Jeep-ul cu cranii
  • L-a botezat Diablo
  • Nu lipsesc abtibildurile si logo-urile Monster Energy
Distribuie pe Facebook

Acesta trebuie sa fie unul dintre cele mai ciudate Jeep-uri Grand Cherokee vazute vreodata. Proprietarul are o slabiciune pentru cranii, asa ca si-a impodobit masina cu tot felul de miniaturi, rechini, luminite si desigur...multe logo-uri Monster Energy.

Probabil ti-e mai mult decat cunoscut acel Audi A4 din Cluj impodibit cu tot felul de sigle, luminite si cine mai stie ce. Omul chiar a aparut in tot felul de clipuri video, mandru nevoie mare de masina lui, sau de portofelul si telefonul, care ai ghicit: sunt la fel de garnisite cu tot felul de chestii.

Jeep Grand Cherokee Diablo

In lume sunt mai multi ca el, spre exemplu proprietarul acestui Jeep Grand Cherokee din Statele Unite ale Americii. Spre deosebire de romanasul nostru, acesta nu are o pasiune pentru sigle si alte brizbrizuri ci pentru cranii, rechini sau flacari. De unde stim asta? Uita-te la imagini si vei fi de acord cu noi.

Jeep Grand Cherokee Diablo

Nu lipseste drapelul american sau mai multe sigle si abtibilduri cu Monster Energy. Nu prea intelegem stilul acesta de tuning, care nu are nicio treaba nici cu masinile din Mad Max nici cu cele din Death Race. Nici nu prea le poti spune tunate...ci mai degraba stricate. Sau "odioase" ar mai merge.

Jeep Grand Cherokee Diablo

Unde mai pui ca omul nostru nu mai conduce un Jeep Grand Cherokee, ci un Diablo, dupa cum bine poti observa deasupra grilei frontale sau pe bandourile laterale.

Jeep Grand Cherokee Diablo

Lasand aceasta oroare pe roti acolo unde ii este locul, daca intr-adevar vrei sa atragi privirile tuturor cu un Grand Cherokee, mai bine opteaza pentru un Trackhawk. Ai un exterior mai mult decat agresiv si un V8 HEMI de 6.2 litri sub capota, care livreaza 710 cai putere ambelor punti.

Jeep Grand Cherokee Diablo

Vrei sa impingi si mai tare limita? Da-l pe mana americanilor de la Hennessey Performance, iar cu un kit de putere HPE850, Jeep-ul tau va dispune de 850 de cai si 1.145 Nm cuplu. In aceasta configuratie, uriasul de peste 2.4 tone atinge 100 de km/h in jur de 3 secunde, ceea ce este mai mult decat impresionant.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Jeep Grand Cherokee Diablo
mai multe