Nu s-au atins nici macar cu un singur deget de exterior, insa interiorul i l-au modificat complet...

  • Cel mai nou proiect al companiei Carlex porneste de la un Mustang din '67
  • Exteriorul clasicului muscle car american a scapat complet neatins
  • Interiorul a fost in schimb complet modificat, cu nabuc, crom si carbon
Distribuie pe Facebook

Ce ascunde acest Ford Mustang din '67 de privirile curiosilor ramane sa descoperim din randurile, respectiv fotografiile urmatoare.

In timp ce intreaga industrie a tuningului se inghesuie sa imbunatateasca cea de-a sasea generatie a Ford-ului Mustang, polonezii de la Carlex Design s-au pus pe modificat... unul dintre primele exemplare ale faimosului muscle car american.

Iesit de pe portile fabricii din Detroit, Michigan acum aproape cinci decenii, automobilul ajuns pe mainile specialistilor companiei din Czechowice-Dziedzice a scapat complet neatins la nivel de exterior, design-ul pastrandu-si originalitatea.

Interiorul a fost, in schimb, complet regandit, in locul plasticelor invechite si afectate de trecerea timpului facandu-si aparitia, intr-un mod oarecum surprinzator, numeroase insertii de (piele) nabuc, respectiv accente din fibra de carbon.

Intr-un final, aceiasi polonezi de la Carlex Design au apelat si la mai multe ornamente cromate, rezultatul final fiind asteptat sa starneasca multiple controverse prin modul in care combina elementele clasice cu cele moderne.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, ei bine... este de asteptat ca Mustang-ul ajuns pe mainile specialistilor companiei din Czechowice-Dziedzice sa isi fi pastrat caracteristicile care l-au facut faimos acum aproape cinci decenii inclusiv aici.

Interesat de un cockpit complet custom? Din pacate pentru cei care sperau sa afle direct de la sursa, informatiile cu privire la costul schimbarilor suferite de muscle car-ul american raman un mare mister. Cel putin pentru moment...

Ford Mustang de la Carlex Design

Ford Mustang de la Carlex Design

Ford Mustang de la Carlex Design

Ford Mustang de la Carlex Design

Ford Mustang de la Carlex Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Ford Mustang de la Carlex Design
mai multe