Nu se mai satura de tunat noua SUPRA. Cati cai au stors nemtii din motorul de BMW

Nu se mai satura de tunat noua SUPRA. Cati cai au stors nemtii din motorul de BMW
  • Doua pachete de performanta pentru motorul de 3.0 litri
  • McChip a dezvoltat un pachet si pentru unitatea de 2.0 litri
  • Viteza maxima a crescut la 265 km/h
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la McChip-DKR au dezvoltat un pachet de performanta pentru noua Toyota Supra. Tunerul nu a lasat pe dinafara nici motorul turbo de 2.0 litri cu patru cilindri.

Asa cum era de asteptat, avand in vedere reputatia generatiei anterioare, noua Toyota Supra a devenit foarte rapid una dintre preferatele tunerilor. Marile companii din domeniu se inghesuie sa ofere modificari pentru sportiva japoneza, iar nemtii de la McChip-DKR tocmai s-au alaturat horei.

Cu un pachet Stage 1, tunerul sustine ca puterea motorului de 3.0 litri turbo, semnat de BMW, dezvolta 420 de cai puteer si 580 Nm cuplu, sau cu alte cuvinte cu 80 CP si 80 Nm mai mult decat atunci cand era stock. In consecinta, viteza maxima a crescut de la 250 la 265 km/h.

Daca vrei mai mult de la noua Supra, Stage 2-ul include un downpipe Capristo si un soft mai agresiv pentru ECU. In aceasta configuratie vei avea la dispozitie 445 de cai putere si 600 Nm cuplu, toti livrati puntii spate si garantati de McChip-DKR.

Supra McChip-DKR

Daca initial a fost disponibila numai cu acest propulsor cu sase cilindri in linie, de acum inainte noua Supra poate fi comandata in Europa si alaturi de unitatea de 2.0 litri turbo. McChip are si pentru aceasta pregatit un pachet de performanta.

Din fabrica vine cu 190 CP si 310 Nm cuplu insa dupa o simpla resoftare puterea creste la 290 CP si 420 Nm cuplu. In ceea ce priveste viteza de top, acul se opreste acum la 262 km/h.

Pe piata din Germania, noua Toyota Supra costa cel putin 48.900 de euro, insa versiunea GR Supra 3.0 Coupe poate costa si peste 63.000 de euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe