Nu seamana cu nimic din ce ai vazut pana acum. Este o raritate in lume, asa ca toti vor sa pozeze aceasta masina

Nu seamana cu nimic din ce ai vazut pana acum. Este o raritate in lume, asa ca toti vor sa pozeze aceasta masina
  • Proiectul Gemballa Tornado are la baza modelul Porsche Cayenne
  • Automobilul companiei germane arata insa acum complet diferit
  • Propulsia este asigurata de o motorizare V8 cu 721 cai putere
Distribuie pe Facebook

Surprizele continua sub capota, acolo unde compania germana a instalat o motorizare V8 twin-turbo cu nu mai putin de 721 de cai putere. Suficient pentru ca timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa fie de doar 4.1 secunde.

Asa cum Mercedes are Brabus si Carlsson, Porsche are Gemballa si TechArt. Cele patru ateliere de tuning ale Germaniei au multe lucruri in comun, inclusiv dorinta realizarii unor proiecte speciale, care nu mai seamana de niciun fel cu automobilul aflat la baza.

Modelul Tornado al companiei Gemballa reprezinta un astfel de exemplu, caroseria de Porsche Cayenne incadrandu-se acum la categoria "simple amintiri". Si totul multumita modificarilor radicale de ordin exterior, care culmineaza cu noua parte posterioara.

Gemballa Tornado

Imaginile interioare lipsesc, insa si la acest capitol oferta germanilor pare extrem de promitatoare. Mai precis, clientii sunt invitati sa aleaga dintr-o mare varietate de optiuni, printre care si o configuratie cu patru scaune individuale, plus compartiment refrigerator.

Sub capota, proiectul Gemballa Tornado mizeaza pe o motorizare V8 twin-turbo cu nu mai putin de 721 de cai putere, carora li se alatura un cuplu maxim de 955 Nm. Asa se face ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza acum doar 4.1 secunde.

Drept urmare, trebuie sa fii o persoana spontana pentru a surprinde in imagini SUV-ul companiei germane de tuning. Sau, si mai bine decat atat, sa te afli la locul potrivit, in momentul potrivit.

Gemballa Tornado

Gemballa TornadoGemballa TornadoGemballa Tornado

Gemballa Tornado

Sursa Foto: Autogespot

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Gemballa Tornado
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 17 Mai 2018