Nu sta prea mult la discutii. Kadett-ul ASTA de 1100 CP distruge aproape tot ce ii iese in cale

Nu sta prea mult la discutii. Kadett-ul ASTA de 1100 CP distruge aproape tot ce ii iese in cale
  • Cel mai nebun Opel Kadett din Suedia ascunde 1100 CP sub capota
  • Masina germana are un motor LSx cu opt cilindri in V si turbina
  • Interiorul ne intampina alaturi de un roll-cage complet
Distribuie pe Facebook

Audi-uri, BMW-uri si chiar Porsche-uri sau Lamborghini-uri, ne gandim noi acum, nu pare sa existe inca masina capabila sa puna cu botul pe labe acest Opel Kadett de 1.100 cai putere.

Exceptand anvelopele uriase de la nivelul puntii spate si roll-cage-ul folosit la decorarea interiorului, alte elemente care sa-ti dea de gandit cu privire la ce poate acest Opel Kadett din Suedia nu prea mai exista.

Intr-o alta ordine de idei, clasicul automobil german gazduieste acum in compartimentul motor o unitate LSx cu opt cilindri in V, motivata de o turbina Borg Warner S480 cu diametrul de 80 de milimetri.

Drept urmare, in functie de presiunea la care lucreaza sistemul de supraalimentare, puterea maxima prezenta la datorie se ridica chiar si la 1.100 CP - depasind astfel inclusiv un Bugatti Veyron si ai sai 1.001 CP.

Si daca tot veni vorba despre depasiri, trebuie precizat ca acest Opel Kadett din Suedia cu greu intalneste un rival care sa-i dea batai de cap, prin victimele clasicului automobil german numarandu-se BMW-uri turbo, Audi-uri de 800 CP si, ne gandim noi acum, majoritatea Porsche-urilor, respectiv Lamborghini-urilor care ii stau in cale.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 Iulie 2016