Nu-ti vei mai putea lua ochii de la el. Multi vor spune ca-i hot-hatch-ul perfect.

Nu-ti vei mai putea lua ochii de la el. Multi vor spune ca-i hot-hatch-ul perfect.
  • Cel mai nou pachet de tuning destinat Mercedes-ului A45 AMG vine de la Carlsson
  • Propunerea germanilor vizeaza atat exteriorul, cat si interiorul hot-hatch-ului din Stuttgart
  • Motorul turbo de doi litri si 381 de cai putere a scapat complet neatins
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou pachet de tuning destinat Mercedes-ului A45 AMG vine de la Carlsson si impinge hot-hatch-ul german catre limita superioara a perfectiunii.

Il recunosti imediat dupa prelungirea proeminenta atasata spoilerului fata si difuzorul spate livrat la pachet alaturi de un sistem de evacuare sport, accesorizat cu patru tobe de esapament.

Cei mai atenti la detalii nu vor rata insa nici noile pragurile laterale, care fac acum legatura intre jante de dimensiuni generoase cu design de tip multispita, sau eleronul ce continua intr-un mod agresiv linia plafonului.

Mercedes A45 AMG de la Carlsson

Acestea sunt principalele atractii ale Mercedes-ului A45 AMG de la Carlsson, un automobil care pare sa fi reusit atingerea perfectiunii. Cel putin atunci cand vine vorba despre departamentul estetic.

Nu de alta, dar nici despre partea tehnica nu se poate spune nimic negativ, motorul turbo de doi litri si 381 cai putere - care contribuie decisiv la sosirea primilor 100 km/h dupa numai 4.2 secunde, schimband chiar si pana cele mai neincrezatoare opinii.

Dupa cum precizam si anterior, acelasi hot-hatch german se mai lauda si cu o transmisie DCT in sapte rapoarte, plus un sistem de tractiune integrala, fisa tehnica anunta inclusiv o viteza de top de 250 km/h.

Mercedes A45 AMG de la CarlssonMercedes A45 AMG de la CarlssonMercedes A45 AMG de la Carlsson

Revenind acum la modificarile operate de cei de la Carlsson, comunicatul de presa remis de celebra companie de tuning din Saarlouis tine sa ne mai anunte si cu privire la instalarea unei suspensii de tip coilover, mai joasa cu cateva zeci de milimetri.

Fotografiile interioare lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa posesorii noului Mercedes A45 AMG pot opta in orice moment pentru... pedale din aluminiu si covorase din velur de culoare neagra.

Mercedes A45 AMG de la Carlsson

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes A45 AMG de la Carlsson
mai multe