Nu trebuie sa-ti placa neaparat camionetele. Dar una ca asta cu 760 de cai sub capota sigur te convinge

  • Acest F-150 a fost transformat intr-un Shelby Super Snake
  • Camioneta a primit mai multe imbunatatiri estetice
  • Puterea motorului V8 a urcat la 760 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Proprietarul acestui Ford F-150 si-a dat pretioasa camioneta pe mana specialistilor Shelby pentru a fi transformata intr-un F-150 Super Snake. Capacitatile pick-up-ului in off-road au fost diminuate semnificativ, insa pana la urma asta chiar nu mai conteaza.

Ford-ul F-150 este o camioneta extrem de iubita de americani, iar motivele sunt mai mult decat evidente. Masina a demonstrat de mai multe ori ca face fata oricarei situatii, se descurca de minune pe teren accidentat si daca vorbim de o versiune Raptor, nu sta deloc rau nici cu puterea.

Shelby F-150 Super Snake

Insa daca ai asa ceva in garaj si vrei sa fie putin mai special decat o versiune de fabrica, atunci nu-ti ramane altceva de facut decat sa il dai pe mana tunerilor. Un brand pe care nu trebuie sa-l treci cu vederea este Shelby, legendarul tuner care modifica modelele Ford de mai bine de 50 de ani.

Shelby F-150 Super Snake

Acesta are mai multe idei pentru camioneta ta, insa de departe cea mai interesanta este transformarea unui Ford F-150 intr-un Shelby Super Snake. Asta inseamna ca oferta include un bodykit complet, cu aripi evazate si bare de protectie specifice, celebrele dungi albe, emblemele tunerului si cateva imbunatatiri pentru interior.

Shelby F-150 Super Snake

Printre acestea din urma regasim covorasele speciale, geamuri cu tenta fumurie, denumirea Super Snake brodata pe tetierele scaunelor si desigur, diverse placute si embleme care sa-ti aduca aminte ca nu ai de-a face cu un F-150 standard.

Shelby F-150 Super Snake

Nici nu ai putea sa crezi asta, pentru ca odata ce pornesti motorul V8 de 5.0 litri incepi sa auzi si sa simti cei 760 de cai. Aceasta valoare a fost atinsa cu ajutorul unui supercharger, al unui sistem de evacuare Borla sau al unei admisii mai mari. Inginerii au inlocuit chiar si injectoarele de fabrica.

Shelby F-150 Super Snake

Pe langa toate aceste modificari "standard", posesorul acestui exemplar a optat si pentru cateva optionale. Spre exemplu jantele HRE Brushed Titanium cu diametrul de 24 de inch si un exterior complet negru, inclusiv dungile "de curse".

Shelby F-150 Super Snake

Potrivit brosurii oficiale de la Shelby, transformarea unui F-150 intr-un Super Snake costa de la 96.680 de dolari in sus, pretul masinii fiind cel mai probabil inclus. Tunerul ofera chiar si o garantie de 3 ani sau in limita a 36.000 de mile (60.000 de km rotund).

Shelby F-150 Super Snake

Shelby F-150 Super Snake

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Shelby F-150 Super Snake
mai multe