NU vei apuca sa vezi prea des fata acestui Audi. Masina germana are 500 de CAI si fuge de mananca pamantul

NU vei apuca sa vezi prea des fata acestui Audi. Masina germana are 500 de CAI si fuge de mananca pamantul
  • ABT lanseaza un pachet de 500 CP pentru actualul Audi RS3
  • Hot-hatch-ul german face acum suta in numai 3.7 secunde
  • Viteza maxima urca pana la 290 de kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Echipata cu o cutie ultra-rapida si un sistem inteligent de tractiune integrala, super-compacta celor de la ABT are nevoie de doar 3.7 secunde pentru a face suta.

Lansata pe piata in urma cu aproximativ patru ani si trecuta in 2017 printr-un binemeritat facelift, actuala generatie a super-compactei Audi RS3 Sportback stie cu siguranta cum sa impresioneze.

Oferita in prezent alaturi de o motorizare turbo de 2.5 litri si 400 de cai putere, care lucreaza alaturi de o cutie automata si un sistem de tractiune integrala, masina germanilor reuseste sa...

... accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 4.1 secunde, pe cand viteza maxima urca pana la 280 km/h atunci cand clientii bifeaza o anumita dotare optionala.

Cea mai performanta compacta a momentului, actuala generatie a Audi-ului RS3 Sportback a intrat de curand pe mainile specialistilor de la ABT Sportsline, care au pregatit un pachet cu 500 CP.

In aceasta configuratie, care include si un nou intercooler, plus o evacuare sport, masina germanilor pune la punct multe automobile cu pretentii, unele chiar de la producatori precum Ferrari.

Mai precis, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora este, in cazul de fata, de doar 3.7 secunde, pe cand viteza maxima... ei bine, se apropie de pragul de 300 km/h.

Pe langa aceasta imbunatatire de ordin tehnic, actuala generatie a super-compactei Audi RS3 Sportback mai poate fi echipata si cu jante de pana la 20 de inch sau diverse accesorii interioare.

ABT RS3 de 500 CP

ABT RS3 de 500 CP

ABT RS3 de 500 CP

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 9 Mai 2019