NU vei apuca sa vezi prea des fata acestui Focus RS: masina americana are 700 de Nm si fuge de mananca pamantul

NU vei apuca sa vezi prea des fata acestui Focus RS: masina americana are 700 de Nm si fuge de mananca pamantul
  • Cel mai nou tuning pentru vechiul Focus RS vine de la Mountune
  • Hot-hatch-ul american a primit sub capota pana la 520 CP si 700 Nm
  • Pachetul de tuning costa aproape 6.000 de lire sterline
Distribuie pe Facebook

In versiunea standard, care ofera cu aproape 50% mai putina putere, acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza 4.7 secunde.

Chiar daca a parasit definitiv linia de productie, primul Focus RS cu tractiune integrala in standard ramane masina favorita a marilor companii de tuning ale planetei.

Ultima propunere in materie de imbunatatire a performantelor vine de la Mountune si ofera pana la 520 de cai putere, plus 700 Nm.

Disponibil in schimbul unei sume de aproape 6.000 de lire sterline, pachetul m520 cuprinde inclusiv o noua turbina, o noua pompa de benzina, dar si o noua unitate de control.

Pentru clientii care nu au nevoie de asemenea cifre, numere si valori, aceeasi companie Moutune anunta si un tuning de doar 450 CP.

Vandut cu 2.950 de lire sterline, meniul cunoscut sub numele de m450 aduce la randul lui o noua turbina in compartimentul motor, insotita de o noua unitate de control (ECU).

In ambele cazuri, indiferent de puterea maxima de sub capota, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h ramane un mister.

Este si motivul pentru care tinem sa reamintim ca primul Focus RS cu tractiune integrala in standard rezolva aceasta ecuatie in doar 4.7 secunde - in ciuda unei cutii manuale.

Ford Focus RS de 520 CP

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 20 August 2019