Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 1996 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 1996 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 1996 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Disponibil in schimbul unei sume de 160.000 de dolari, nonconformistul vehicul impresioneaza in special prin lungimea caroseriei, de 7.62 metri.

Un neobisnuit Dodge Viper RT/1​0 a fost scos de curand - pe parcursul zilelor trecute, la vanzare, pe internet, in SUA, cumparatorul respectivului exemplar avand ulterior ocazia sa invite pana la zece persoane pentru o plimbare in aer liber. Explicatia?

Dodge Viper Limo de vanzare

Comparativ cu celelalte unitati produse si comercializate de compania prezenta, la momentul de fata, in portofoliul Stellantis, automobilul in cauza ofera o lungime cu peste 50% mai mare, de 7.62 metri, actualul proprietar profitand de ampatamentul extrem de generos pentru a instala, la interior, alte doua scaune si doua banchete.

Meniul cu pricina continua, intr-un mod la fel de ciudat, cu un motor mai mic decat cel original, unicul Dodge Viper RT/10 transformat in limuzina beneficiind - mai nou, de serviciile unei unitati cu doar opt cilindri in V. Plus o capacitate de 5.9 litri.

Imprumutat din gama Mopar, benzinarul mentionat si anterior lucreaza alaturi de o transmisie in doua pedale pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 390 de cai putere, cu precizarea ca anuntul nu dezvaluie si care este durata sprintului 0 - 100 de kilometri pe ora, cu acceleratie la podea; ba dimpotriva, am putea adauga.

Dodge Viper Limo de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Dodge Viper Limo de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 16 Noiembrie 2022