Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2002 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2002 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2002 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un propulsor cu opt cilindri in V si doua turbine dezvolta o putere maxima de circa 457 de cai - conform anuntului de vanzare.

Un exclusivist dealer auto din Germania isi intampina cumparatorii - zilele acestea, alaturi de un vehicul unic in lume. Este vorba, mai precis, despre un Bentley Arnage produs in urma cu circa 20 de ani si transformat ulterior, de o companie americana cunoscuta sub numele de Genaddi Design, dintr-o limuzina in break de lux.

Bentley Arnage Break de vanzare

Bentley Arnage Break de vanzare

Oferita in schimbul unei sume de circa 129.000 de euro, neobisnuita creatie se mai remarca - la nivelul departamentului exterior, pe langa portiera in plus, si printr-un numar important de elemente realizate din lemn, pe cand lista atractiilor interioare debuteaza cu tapiteria din piele neagra, multiple priviri urmand sa atraga, oarecum inutil de mentionat, si detaliile sub forma de carouri ori accentele din aluminiu.

Acelasi Bentley Arnage Break a mai pregatit - in cabina, si o pereche de scaune fata cu actionare electrica, un set de cusaturi contrastante si bancheta spate pentru trei persoane. Sub capota, respectivul model gazduieste - similar versiunii standard, un V8 de 6.75 litri si 457 CP, cuplat la tractiunea integrala a unui Cadillac Escalade.

Bentley Arnage Break de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Bentley Arnage Break de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 15 Septembrie 2022