Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2006 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2006 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2006 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Fabricat in cursul anului 2006, respectivul exemplar nu a parcurs decat 37.881 de kilometri pana la momentul de fata.

Un dealer auto din orasul german Nideggen isi intampina clientii care ii trec pragul, zilele acestea, alaturi de un model extrem de special. Este vorba, mai precis, despre singurul AC Schnitzer GP3.10 de pe planeta Pamant, potrivit anuntului de vanzare.

Construit pe baza unui BMW 335i E92, respectivul proiect ofera in compartimentul motor, in locul propulsorului cu sase cilindri in linie si doua turbine, de trei litri, un V10 aspirat de M5 E60, modificat insa pentru 552 CP.

AC Schnitzer GP3.10 de vanzare

Insotit de o cutie SMG cu sapte rapoarte, preluata, la randul sau, de la concurentul duo-ului compus din Audi RS6 si Mercedes E 63 AMG, benzinarul cu o capacitate de 4.999 de centimetri cubi lucreaza alaturi de rotile de pe puntea spate. Bineinteles.

Astfel, daca vine vorba despre performante, unicul AC Schnitzer GP3.10 promite sa atinga o viteza de 320 km/h, cu toate ca, in timpul testelor organizate de germani, acul vitezometrului a urcat pana la pragul de 335 km/h.

Exceptand imbunatatirile de la nivelul departamentului tehnic, respectivul coupe a mai pregatit si cateva upgrade-uri exterioare, precum spoilere fata si spate agresiv stilizate, extensii proeminente pentru aripile laterale. Sau jante cu cinci spite.

Din meniul oferit in schimbul sumei de 69.980 de euro nu lipsesc insa nici caroseria finisata intr-o nuanta speciala, capota ventilata, evacuarea dubla, tapiteria in doua culori, insertiile de piele si alcantara, scaunele scoica etc.

AC Schnitzer GP3.10 de vanzare

AC Schnitzer GP3.10 de vanzare

AC Schnitzer GP3.10 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze AC Schnitzer GP3.10 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 15 Martie 2022