Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2021 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2021 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2021 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor cu opt cilindri in V si doua turbine lucreaza alaturi de o transmisie automata cu opt rapoarte si convertizor de cuplu pentru a livra rotilor de pe ambele punti 820 de cai si 1.167 de Newton-Metri.

Se remarca numaidecat prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, insa nici aripile laterale proeminente sau jantele supradimensionate din aliaj nu vor trece intocmai neboservate. Ba dimpotriva - am putea spune si nu am gresi absolut cu nimic.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu capota ventilata a motorului si eleronul atent sculptat pentru plafon, acelasi Audi RS6 Avant bucurandu-se si de o combinatie contrastanta, de negru, plus albastru, la nivelul caroseriei.

De cealalta parte a portierelor, la interior, seria vestilor bune debuteaza cu volanul in trei spite - cu parte inferioara plata si accente de Alcantara. Totodata, nu lipsesc din cabina nici ornamentele din fibra de carbon, daca mai trebuia mentionat.

Lista atractiilor principale culmineaza cu motorul de sub capota: un V8 bi-turbo cu o capacitate cilindrica de patru litri si tehnologie MHEV pe 48 de volti, modificat de MTM pentru a livra rotilor circa 820 de cai si 1.167 de Newton-Metri.

O cutie automata cu opt rapoarte si convertizor de cuplu completeaza - alaturi de tractiunea integrala quattro, fisa cu specificatii de ordin tehnic, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 2.9 secunde. Dupa cate se pare.

Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului urca pana la viteza maxima de 330 de kilometri pe ora, respectivul Audi RS6 Avant dovendindu-se, prin urmare, la fel de rapid precum o masina de la Ferrari, McLaren sau Lamborghini.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 22 Noiembrie 2021