Numai un singur om din lume o poate avea. Noua masina e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Noua masina e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Noua masina e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor V8 cu doua turbine si o capacitate cilindrica de 3.9 litri livreaza persoanei de la volan o putere de pana la 720 de cai. Plus un cuplu ce numara 770 Nm.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ sapte ani si oferita pana in 2019, daca mai trebuia cumva precizat, super masina comercializata de compania Ferrari sub denumirea de 488 a fost produsa si, de altfel, disponibila la vanzare in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de italieni la dispozitia persoanelor cu o avere imposibil de estimat s-a aflat, oarecum inutil de mentionat, si o varianta pe nume 488 Pista Spider, acompaniata de un plafon retractabil realizat din aluminiu.

Despre un astfel de exemplar este vorba, totodata, si in cazul de fata, cu respectiva decapotabila bucurandu-se de o combinatie de culori si materiale ce o face unica in lume. Inspirata de un 250 GTO ce i-a apartinut legendarului Sir Stirling Moss, dupa cum se observa si intr-una dintre fotografiile de la nivelul departamentului interior, aceasta se remarca in special prin caroseria finisata intr-o nuanta nemaiintalnita de verde, botezata Verde Pallido.

Impresionanta super masina a mai pregatit, de asemenea, si un set de jante in cinci spite, o pereche de logo-uri cu numarul 15, etriere de culoare rosie si elemente din fibra de carbon. Culoarea rosie caracterizeaza si tapiteria din Alcantara ce acopera scaunele de tip scoica, un alt element principal de atractie constand in volanul cu o parte inferioara plata si padele pentru schimbarea treptelor de viteza, condimentat cu accente din fibra de carbon, asemeni plansei de bord si pragurilor, de exemplu.

Asa cum mentionam si anterior, respectivul Ferrari 488 Pista Spider gazduieste sub capota, montat central, un motor V8 cu doua turbine si capacitatea cilindrica de 3.9 litri. Ce livreaza rotilor de pe puntea spate o putere de pana la 720 de cai, plus un cuplu ce numara 770 Nm, de unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de doar 2.8 secunde, potrivit detaliilor prezentate publicului larg.

Distribuie pe Facebook
mai multe