Numai un singur om din lume o poate avea. Noua masina e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Noua masina e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Noua masina e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Asamblat pe platforma celebrului Ferrari F8 Tributo, respectivul proiect se remarca in special prin lipsa lunetei.

Sfarsitul primaverii anului curent marcheaza debutul unui nou unicat de la Ferrari, italienii publicand - cu doar cateva zile in urma, primele imagini si informatii oficiale ale impresionantului SP48 Unica. Construit pe platforma celebrului F8 Tributo - asa cum precizam si anterior, respectivul proiect se bucura de numeroase elemente de design interesante, precum grilele perforate de la nivelul spoilerului fata.

Ferrari SP48 Unica

Meniul caracteristic departamentului exterior continua cu montantii A finisati intr-o nuanta de negru si plafonul accesorizat - asemeni capotei motorului V8, cu o serie de accente ce aduc aminte de grilele mentionate in randurile de mai sus, in timp ce partea din spate a caroseriei cu doua portiere beneficiaza de blocuri optice duble si o camera video in locul traditionalei lunete.

Pentru moment, italienii de la Ferrari nu au publicat nici macar o singura imagine a interiorului - cu precizarea ca exista, din fericire, cateva informatii oficiale care fac lumina in cazul retetei de la nivelul cabinei. Aceasta combina - aparent, o alcantara perforata de culoare neagra cu accente din fibra de carbon cu finisare mata si, mai mult sau mai putin surprinzator, elemente asemanatoare grilelor printate 3D.

Construit pe platforma celebrului F8 Tributo - dupa cum mentionam si anterior, la inceputul materialului, in randurile de mai sus, singurul SP48 Unica de pe planeta Pamant se bucura de serviciile unui V8 cu doua turbine si o capacitate cilindrica de 3.9 litri, ce lucreaza impreuna cu o transmisie automata in sapte rapoarte pentru a livra persoanei de la volan circa 720 de cai putere.

Ferrari SP48 Unica

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Ferrari SP48 Unica
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 17 Mai 2022